Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ’ta bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününe katılan şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu’na ulaşmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Tazeoğlu, son yazdığı ve adını açıklamadığı yeni kitabının eylül ayında piyasaya çıkacağının müjdesini verdi.
Şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu, Kahramanmaraş’ta bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu. Tazeoğlu, kendisine ulaşmak için uzun kuyruklar oluşturan okuyucularına kitaplarını imzalayıp fotoğraf çektirdi. Tazeoğlu, yeni yazdığı kitabın eylül ayında piyasaya çıkacağı müjdesini vererek, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu söyledi. Tazeoğlu, Anadolu şehirlerinde de kitap okunma alışkanlığının kazanıldığını belirterek, “Bu yıl içerisinde Kahramanmaraş’a ikinci kez geliyorum. İnsanların daha fazla kitap okuduğunu görüyorum. Çünkü her geldiğimde kitle katlanarak devam ediyor. Bunu gördüğümde bir yazar olarak bana mutluluk veriyor, devamını diliyorum. Artık yazarların gittikleri Anadolu şehirlerinde de ilginin artması hatta Batı’yı aratmaması gelecek adına umut vaat ediyor bize" dedi.
Yaklaşık, 2 saat boyunca okuyucularına kitap imzalayarak fotoğraf çektiren Tazeoğlu, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

MY(HK/ESM) (FOTOĞRAFLI)