ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında festivalin sanat yönetmeni Fazıl Say, Manavgat'ta konser verdi.
Uluslararası Antalya Piyano Festivali kapsamında Antalya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek performansların yanı sıra ücretsiz düzenlenecek 3 halk konserinden ilki, Manavgat'ta verildi. Festivalin sanat yönetmeni Fazıl Say'ın, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'ndaki konserini çok sayıda yerli ve yabancı sanatsever izledi. Say konserinde, kendi eserlerinin yanı sıra Mozart, Chopin ve Stravinsky'nin eserlerinden oluşan özel bir repertuar sundu. Yaklaşık 1 saat süren konser sonunda sanatseverler, Say'ı dakikalarca ayakta alkışladı.
Festival kapsamındaki halk konserinin ikincisi piyanist Meral Güneyman tarafından 13 Kasım'da Kepez-Yenimahalle Semt Evi'nde, son konser ise piyanonun ikiz kardeşleri Ferhan& Ferzan Önder ikilisi tarafından 15 Kasım'da Akdeniz Üniversitesi'nde verilecek.