Diriliş Ertuğrul dizisini bu sezon normal şartlarda belirlenen takvimin gerisinde kaldı ve bu durum hayranlarını meraklı bir bekleyişe sürükledi.
Hayranlarının merakla beklediği Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanı bu akşam 21:30'da yayınlandı.
TRT1 ekranlarının reytingleri altüst eden dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünün haftaya Çarşamba günü ekranlara gelmesi bekleniyor.
Diriliş Ertuğrul yeni sezonda Bizans ile yaşanan mücadeleleri konu alacak


ÜNLÜ İSİMLER ROL ALACAK
Öte yandan Diriliş Ertuğrul 3.sezonda birbirinden ünlü isimler rol alacak. Batuhan Karakaya, Çağdaş Onur Öztürk, Cenk Kangöz, Erden Alkan, Elif Sümbül Sert, Fırat Topkorur, Gülçin Santırcıoğlu, Kürşat Alnıaçık, Osman Albayrak, Özlem Akınözü gibi oyuncular Diriliş Ertuğrul kadrosuna dahil oldu.

MEHMET BOZDAĞ AÇIKLAMA YAPMIŞTI
Konu hakkında Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunmuştu.
"Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkensinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olamak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir" diyen Bozdağ, şu bilgileri paylaşmıştı:
"Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.
Elimizde olmayan sebelerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecilmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır"