MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, Şebnem Sönmez, Suzan Kardeş ve Yasemin Göksu’nun 'Biz Bize' adıyla Yeşilçam şarkılarını da seslendirdiği gösteri, ayakta alkışlandı.
Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bodrum Şubesi’nin düzenlediği ve geliri Mumcular Beldesi Tepecik Demir Topal İlkokulu yararına kullanılacak olan 'Biz Bize' adlı gösteri izleyiciyle buluştu. Bodrum Belediyesi’nin katkıları ve Bodrum Sahnesi organizasyonuyla Nurol Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteri sırasında, sahnede, Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinin fotoğrafları yer aldı. Şebnem Sönmez, Suzan Kardeş ve Yasemin Göksu’nun iki bölümden oluşan ve 2.5 saat süren müzikli gösterisi ayakta alkışlandı. Gülay Sütçü de danslarıyla gösteriye eşlik etti.
Sanatçıların kendi aralarındaki diyaloglarının yanı sıra izleyenlerle sohbetleri ve anlattıkları hikayeler gösteriye renk kattı. İzleyenlerin zaman zaman Yeşilçam şarkılarına eşlik ettiği gösteride, duygusal anlar da yaşandı.
Barkovizyonla Yeşilçam filmlerinden kesitlerin gösterimi ve ardından izleyenlerin 'Hayat Bayram Olsa' adlı şarkıya eşlik etmesiyle sona eren etkinlikte, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bodrum Başkanı Şerife Yasemin Öz sanatçılara çiçek verdi.

OU(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)