RESSAM Güliz Kıvanç, 'Dünden Sonra' isimli 2'nci kişisel resim sergisini TBMM Mustafa Necati Kültür Evi'nde açtı. Ressam Kıvanç'ı yalnız bırakmayan kardeşi Ayşe Egesoy ile birlikte açılışa çok sayıda davetli katıldı. Klasik-figüratif teknikte yapılan 37 yağlı boya resimden oluşan sergi 9 Şubat'a kadar açık kalacak.
Ankara doğumlu ressam Güliz Kıvanç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Müdürlüğü Konservertuarı Resim Bölümü Yalçın Gürel Resim Atalyesi'nden 1996 yılında mezun olduktan sonra sanat çalışmalarına İzmir'de devam etti. 2005 yılında Ankara'ya dönen Kıvanç, önce Çankaya Halk Eğitim Merkezi'nde usta öğrenci olarak resim dersleri verdi. Sanat çalışmasını daha sonra Paris'de sürdüren Kıvanç, şunları söyledi:
"Çocukluk yıllarında şair babam Salih Kıvanç'ın yazdığı kitapları yaptığım resimlerle süslerdim. İlk resim sergimi 2003 yılında İstanbul'da Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisinde açtım. Yaklaşık 20 yıldır sanat hayatının içindeyim ve 2'nci kişisel sergimin açılışının mutluluğunu yaşıyorum."