AYDIN’nda, 13 rakamının uğursuzluğunu konu alan 'İblisin Oğlu 13’üncü Vahşet' adlı korku sinema filminin çekimlerine başlandı.
Yönetmenliğini Emre Kaya’nın yaptığı 90 dakikalık sinema filmi 'İblisin Oğlu 13’üncü Vahşet'in çekimlerine Aydın’daki çeşitli mekanlarda ve doğal platolarda başlandı. Çekimlerini Zayka Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Fevzi Altunbulak’ın yazdığı film, üniversitenin gazetecilik bölümünde eğitim gören bir grup öğrencinin gazetede yayımlanan 8 dağcının kaybolduğu sır dolu olayı ve aynı zamanda dağ evinde ilkel şartlarda yaşayan Wild’in hikayesini konu alıyor. Lanetli olduğuna inanılan 13 rakamının kehanetini ortadan kaldırmak için 5 kurbana daha ihtiyaç olmasıyla gelişen, gerilim dolu sahnelerin yer aldığı filmin, 27 Aralık’ta sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor. Yapımcılığını Zafer Kaya, sanat yönetmenliğini Neslihan Kaplan Soyer, müziklerini de Vehbi Can Uyaroğlu, görüntü yönetmenliğini de Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Sinema TV Öğrencisi olan kısa filmleriyle isminden sık sık bahsettiren Gökalp Yamen’in yaptığı filmin başrolünde, senaryoyu yazan Fevzi Altunbulak, Burakhan Keyif, Merve Uçar Cangöz, Erkan Karadeniz ve Yiğit Dören ile başrolü paylaşıyor. Filmde ayrıca, Aydın, Denizli ve Muğla’dan gelen amatör oyuncular Mehmet Topbaş, Emrah Elden, Coşkun Kemer, Mustafa Kılınç ve Ömer Faruk Yıldırım da rol alıyor.
Yapımcı Zafer Kaya, "Maddi zorluklarla bu filmi çekmeye çalışıyoruz. Ekibimizin büyük bir bölümünü amatör oyunculardan oluşturduk. İnanıyorum ki çekim sürecinde gerek teknik ekip, gerek oyuncular kendilerine düşen görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir. Sıra dışı ve sürprizlerle dolu bir film olacak" dedi.