Alkol alan kıza tecavüz etti!

2’si çocuk 4 hamile kadına 9 bin TL’ye varan ücretle kürtaj yaptıkları, bebekleri de çöpe attıkları iddia edilen 4’ü doktor, 4’ü mağdur şüpheli 18 kişi hakkında dava açıldı
 
Adana'da özel bir Hastanede 10 haftayı geçen gebelikleri kürtajla sonlandırıp, ceninleri çöpe attıkları iddia edilen 4’ü doktor, 2’si çocuk 4’ü mağdur şüpheli toplam 18 kişi hakkında 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
 
16 YAŞINDA 9 BİN LİRAYA KÜRTAJ
 
Habertürk'ün haberine göre nişanlısından hamile kalan 16 yaşındaki A.E.’nin, ailesi tarafından öldürülmemek için 9 bin TL’ye kürtaj yaptırdığı belirlendi. Sanıklardan doktor H.İ.’nin, hastane görevlisine telefonla, “Para yoksa şey yapma, şutla gitsin. Peşin ücret alın” dediği belirlendi. Bir annenin, “Kızımın bedenine zarar vermeyin” sözleri ise yürekleri sızlattı.
 
Tutuksuz sanıkların yargılanmasına başlanırken, iddianamede, suç örgütünün aralarında hamile 2 çocuğun da bulunduğu 4 genç kadına kürtaj yaptıkları belirtildi. ‘Çocuğunu rıza ile düşürtmek’ suçundan tutuksuz yargılanan o dönemde 16 yaşında olan A.E.’nin, nişanlısı A.K.’dan hamile kaldığı belirtilen iddianamede, kız çocuğunun aile meclisi tarafından öldürülmesinden korktuğu için annesi ve nişanlısının kürtaj çetesi ile irtibata geçtiği kaydedildi. 25 haftalık hamile olan A.E.’ye doktor C.C.’nin yönlendirmesiyle doktor H.İ. tarafından 9 bin lira karşılığında kürtaj yapıldığı belirtildi.
 
YAZ OKULUNDA HAMİLE KALDI
 
İki üniversite okuyan T.M. de yaz okulunda alkolün etkisiyle uyurken hamile bırakıldı. Hamile olduğunun farkında olmayan T.M., rahatsızlanınca gittikleri hastanede 4 aylık hamile olduğunu öğrendi. Genç kız ve annesi, kürtaj için doktor B.K.’ya başvurdu. Bin 500 TL karşılığında kürtaj gerçekleştirildi.
 
SENETLE KÜRTAJ
 
12 haftalık hamile E.E.’nin de doktor B.K. ile irtibata geçtiği, bin 200 liraya kürtaj yapıldığı, paranın bir kısmının peşin alındığı, kalan kısmına ise senet yapıldığı ifade edildi.
 
AİLESİNDEN HABERSİZ
 
Erkek arkadaşından hamile kalan 18 yaşından küçük N.T. ise Dr. H.İ. tarafından 400 lira karşılığında, küçük kızın ailesinin izni olmadan kürtaj işlemini gerçekleştirdi. N.T.’yi erkek arkadaşının daha önce götürdüğü doktorun kürtaj yapmadığı da belirtildi.
 
Kaynak: Habertürk