ÜZERİNE BİR ŞEYLER GİY!

Erkekler kadınları kışın daha seksi buluyor. Perception'da yayımlanan bir çalışmanın sonucu bunu doğruluyor. Erkekler yazın daha az kıyafet ve daha fazla açıkta kalan yer gördüğü için vücudunuza daha eleştirel yaklaşabiliyor. Ama kışın, popo ve göbeğinizi fazla sergileyemiyorsunuz. Bu durumda o da kusurları gözden kaçırmaya daha müsait oluyor.

Ortalıkta çıplak dolaşırken rahat hissetmiyorsunuz öyle mi? Üzerinize en hoş yerlerinize dikkati çekecek bir şeyler giyin. Kolsuz bir tişört ya da şu seksi minik şortlardan belki...

SEKSİ KURNAZLIKLAR YAP!

"Sıcak uyaranlar kanın deri yüzeyine yakınlaşmasını sağlar ve hassasiyeti arttırır."
Touch Me There! A Hands-On Guide to Your Orgasmic Hot Spots kitabının yazarı Yvonne K. Fulbright özellikle derinin daha hassas ve ince olduğu bölgelere üflemenizi tavsiye ediyor. Mesela boyun, kulak, bacakların içi gibi bölgeler.

Yatağın yanındaki masanın üzerinde bir fincan sıcak çay bulundurmayı deneyin. Aşağılara inmeden önce bir yudum alıp, ağzınızın içini daha da ısıtmış olursunuz. Ya da her ikinizin de omuz, sırt ya da genital bölgelerine elektrikli battaniye örtebilirsiniz.

SEKS SIRASINDA DAHA YAKIN OL!

Muazzam esneklik becerisi gerektiren pozisyonlarındansa birbirinize yakın olacağınız şekilleri deneyin.
Siz yatarken o size arkanızdan sarılsın veya birbirinize sıkıca sarılın. Son olarak da en sıcak silahınız olan göğüslerinizi kullanın.


Sertifikalı bir seks eğitmeni olan Lou Paget, bu konuda şunu belirtiyor: "Göğüsler salgı bezlerine sahip dokulardan oluşur. Yani uyarıldığı zaman ısı üretebilir."
Onları ön sevişme sırasında her ikinize de daha fazla heyecan verecek bir araç olarak kullanın.
KURUTUCUNUN ÜSTÜNDE DENE!

Evet, çamaşır makineleri çamaşırların temizlendiği yerlerdir ama bazen yaramaz şeyler yapmak için de kullanılabilir.
Hâlâ çalışmakta olan çamaşır kurutma makinesinin üzerine çıkın ve sevgilinizden sizinle ilgilenmesini isteyin. Bunu kabul edecektir.
Fulbright, bir bacağınızı onun omzuna koymanızı öneriyor. Böylece ikinizin de işini kolaylaştırmış olursunuz.
Hem kurutucunun farklı hızlarda titremesi hem de makineden gelen sıcaklık sayesinde tattığınız heyecan iki katına çıkacak.

SICAK ÇİKOLATA YAP!

Kış içeceklerinin klasiği olan sıcak çikolata, libido arttırıcı bir canavar olarak adlandırılıyor çünkü genital bölgedeki kan akışını hızlandırma özelliği var. Yanında bonus olarak da romantizm bulunuyor üstelik.
Araştırmalar gösteriyor ki beraber sıcak içecekler içen çiftlerin birbirine olan güveni daha fazla oluyor.
Çünkü beynin hem psikolojik hem de gerçek anlamdaki sıcaklığı işleyen bölgesi sıcak içeceklerin her türüyle harekete geçirilebiliyor!