Seksi kokular ve masaj... Partnerinizle harika bir gece geçirmek istiyorsanız, küçük aşk oyunları eşliğinde işe başlayabilirsiniz.
Ateşli bir geceye doğru...

İşte size partnerinizin beş duyu organına hitap edip, onu ateşleyecek öneriler...

Masaj sürprizi

Onun elbiselerini yavaşça çıkarın. Yatağın üzerine yüzüstü uzanmasını söyleyin. Aktardan alacağınız Ylang Ylang esans yağını ellerinize bir miktar dokun. Vücudunun en hassas bölgeleri olan dirseklerinin ve dizlerinin iç kısımlarını bu yağla ovun.

Seksi kokular

Gül ya da sandal ağacının afrodizyak etkisine sahip olduğunu biliyor muydunuz? Aromaterapi yardımıyla cinsel hayatınıza hoş kokular yayabilirsiniz. Tütsü olarak kullanabileceğiniz bu bitkiler onun koku duyusunu fethetmenizi sağlayacak.

Müzik ruhun gıdası

CD çalarınıza koyduğunuz yavaş ve hoş bir müzikle hem kulaklarına hem de ruhuna hitap edin. Enigma'nın gizemli tınısı ya da Kenny G'nin muhteşem saksofon soloları bu konuda size yardımcı olacaktır.

Feng-Shui'nin sırrı

Evinizi ateşli bir geceye hazırlamaya ne dersiniz? Feng-shui felsefesine göre, bulunduğunuz ortamdaki aşk ateşini artırmak için birkaç önemli maddeye dikkat etmeniz gerekiyor. Yatak odanızın kapısı, evinizin güneye bakan kısmında yer almalı. Ayrıca yatağınızı, başucu kuzeye bakacak şekilde odanın batı kısmına yerleştirmelisiniz.

Kırmızı çok etkili...

Ateş ve kanın rengi kırmızı ona kesinlikle seksi çağrıştıracaktır. Yatağınıza koyacağınız kırmızı bir yastık ya da yatağa gelişi güzel serilmiş kırmızı bir örtünün tahrik edici tonu onu hemen harekete geçirecek.

Aşk içkisi şarap

Şarapsız bir aşk gecesi düşünülemez. Ama bir şartla! Alkolün gecenizi unutulmaz bir erotik randevuya dönüştürmesini istiyorsanız kaç bardakta duracağınızı bilmeniz gerekiyor. Aksi takdirde alkolün vücudunuzu gereğinden uyuşturması, sevişmek yerine uyumak istemenize neden olabilir.

Hafif bir müzik uyarıcı bir parfüm ve şarap... İşte oyun araçlarınız...