Seyhan İlçe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan 2 çocuk babası İsmail Y., öğle saatlerinde yemek için Huzurevleri Mahallesi’ndeki evine geldi.  İsmail Y., araçtan inip evine gireceği sırada, yan apartmanın altındaki internet kafede kızı P.Y.’yi gördü. İsmail Y. uzun süredir aralarında sorun olan ve 7 kez kendisini baskı uyguladığı iddiasıyla polise şikayet eden kızı P.Y.’nin yanına gitti.  İsmail Y., kafede bulunanların gözleri önünde bir hafta önce sığınma evine yerleştirilen kızını bıçakladı.  Vücudunun değişik yerlerine 8 bıçak darbesi alan genç kız ağır yaralandı.

Baba, kendisine müdahale etmek isteyen işyeri sahibini de tehdit etti. Kızını kanlar içinde olay yerinde bırakan baba, çevresindekilere, "Polise haber verin ama ambulans çağırmayın" diye bağırdı. Ardından da olay yerine geldiği 01 BR 400 plakalı kamyonetle kaçtı.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı genç kız götürüldüğü NumuneEğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Polis kaçan babayı yakalamak için çalışma başlattı.