Her burcun cezbedilmesini mümkün kılacak özelliklerini öğrenmelisin...

Koç
Erkeği: Yaşam felsefesi "Ya hep ya hiç" tir. Yarım yamalak aşklardan hiç hoşlanmazlar. Sevdiklerine derin bir tutkuyla bağlanırlar. Bazen de aşkı bir saman alevi gibi çabucak sönebilir.

Ayrıca son derece sabırsız ve hep başrole oynamaktan hoşlanır. Bu burcun erkeğini etkilemek için, "fedakâr âşık"ı oynamak gerekir.

Kendisi için deli divane olan ve dünyanın en önemli insanıymış gibi hissetmesini sağlayan bir kıza, Koç Burcu erkeği asla hayır diyemez. İdealinde hep baskın bir kız vardır.

İdeal partneri: Terazi


Boğa
Erkeği: Cana yakınlıkları ve sevecenlikleriyle tanınır. Son derece güvenilir tiplerdir. Yalnız boğazına çok düşkündür.

Bu nedenle, bir Boğa erkeğinin kalbine giden yol kesinlikle midesinden geçer diyebiliriz. Güzel yemeklere asla hayır diyemez.

Boğa burcundan birini etkilemek isteyenlerin güzel yemekler yapmayı öğrenmesinde fayda var.

İdeal partneri: Akrep



İkizler
Erkeği: Bu burcun erkeği, aşırı derecede esprili, neşeli, bulunduğu ortamı anında renklendiren bir tiptir. Hayata hep olumlu tarafından baktıklarından, sorun çıkarmaya pek meyilli olmazlar.

Bu nedenle birlikte oldukları kızın da bu özelliklere sahip olmasını isterler. Sıkıcı, melankolik, bunalımlı tipleri yanlarına bile yaklaştırmazlar. Ayrıca çok zeki olduklarından aptallara asla tahammülleri yoktur.

Bu burcun erkeğini etkilemek için, mümkün olduğunca neşeli ve canlı görünmek ve birazcık da entelektüel takılmak yeterlidir.

İdeal partneri: Koç




Yengeç
Erkeği: Su grubu burçlardan Yengeç erkeği hayatını sevgi üzerine kurar. En duygusal erkekler bu burçtan çıkar. Ev yaşamına çok önem verir. En büyük özelliği, kızlarda anne modelini aramalarıdır.

Bu nedenle önce annesiyle tanışmak ve onun özelliklerini öğrenmek yararlı olabilir. Annesi gibi yemekler yapan ve şefkat gösteren bir kıza Yengeç erkeğinin kayıtsız kalması mümkün değildir.

İdeal partneri: Aslan



Aslan
Erkeği: Bu burç erkeğinin en temel özelliği sürekli takdir edilme ihtiyacı içinde olmasıdır. Olumlu telkinler almadıkça hiçbir şey yapamaz.

Son derece mızmızdır. Müthiş oyuncudur, her yerde başrole oynamak ister. Ona kral muamelesi yapan, istediklerini anında yerine getiren kızlara bayılır.

Hatta bu durumda ona istemediği şeyleri bile tereyağından kıl çeker gibi yaptırmak mümkündür.

İdeal partneri: İkizler, Yengeç ve Oğlak




Başak
Erkeği: Titiz, ince eğirip sık dokuyan Başak erkeği aşktan da korkar. Daha doğrusu, mevcut düzenini bozan her şeye karşı derin bir antipatisi vardır.

Bu da sevdi mi tam sevenlerdendir. Son derece entelektüeldir. Zarif, ne istediğini bilen, hanımefendi kızlara bayılırlar.

Onu etkilemenin birinci şartı, asla argo sözcük kullanmamaktır. Uçarı ve çılgın kızlar ona göre değildir.

İdeal partneri: Akrep, Terazi





Terazi
Erkeği: Güzellik sembolü Venüs gezegeninin burcu Terazi erkeği estetiğe ve güzelliğe çok düşkündür. Bu burcun erkeğini giyimine kuşamına önem vermeyen, salaş ve bakımsız kızların etkilemesi neredeyse imkansızdır.

Terazi erkeği aslında aşka aşıktır. Onu elde tutmak biraz zor gibidir. Aşkta hayal kırıklığına uğrasa da yeni birini bulmakta zorlanmaz.

Güzel ve akıllı kızlar bu burcun erkeğini kolaylıkla etkiler. Ama bunun ne kadar süreceği hiç belli olmaz.

İdeal partneri: Koç, Yengeç




Akrep
Erkeği: İnsanlarla çok rahat iletişim kuramaz ve duygularını tam anlamıyla açamazlar. Buna rağmen çok sıkı arkadaş grupları vardır.

Dostluğa çok önem verirler. Bu nedenle bir Akrep burcu erkeğini etkilemek isteyenlerin, öncelikle onunla çok iyi dost olmayı başarabilmesi gerekir.

İdeal partneri: Yengeç, Başak



Yay
Erkeği: Bu burcun erkeği; aşırı derecede eğlenmeye meraklı, bağımsızlığına düşkün ve biraz da çapkındır. Bu nedenle kendisini kısıtlayan, somurtkan ve ev kuşu kızlarla asla yapamazlar.

Uzun süreli ve monoton ilişkiler pek ona göre değildir. Kıskançlığa ve baskıya gelemez. Kendisi gibi uçarı, tabuları olmayan, eğlenmeye meraklı kızlar, Yay burcu erkeğinin ilgisini çeker.

İdeal Partneri: Yay




Oğlak
Erkeği: Bu burcun erkeği, aşk konusunda çok çekingendir. Bir kızdan hoşlansa bile bunu dile getirmekte zorlanır. Duygularını açık ve net bir şekilde ortaya koyamadığından çoğu zaman yanlış anlaşılabilir.

Kısaca, bir Oğlak erkeğini etkilemek kolay olsa da ilişkinin devamını getirebilmek biraz zor gibidir. Ne istediğini bilen, açık sözlü, duygularını saklamayan ve dürüst kızlar, onu saklı dünyasından çıkarabilir.

İdeal Partneri: Boğa




Kova
Erkeği: Kova erkeği macerayı çok sever. Ayrıca çok zeki, esprili ve tutkuludur. Bu yüzden birçok kızı zorlanmadan etkileyebilir.

Müthiş zekidir ve özgüveni yüksektir. Zeki, espriden anlayan, düşünceli kızlarla ilgilenir.

Bunun yanı sıra giyinmeyi bilen ve "tarz" kızlardan çok hoşlanır.

İdeal partneri: Terazi




Balık
Erkeği: Her ne kadar ciddi ve somurtkan görünseler de iç dünyaları çok farklıdır. En duygusal ve hayalci erkekler bu burçtan çıkar. Gerçekleşmeyecek hayallerin peşinden koşabilir, yanlış kararlar verebilir.

Ayrıca çok da romantiktir. Kendisiyle aynı özelliklere sahip bir kızla çok mutlu olabilir. Kendisiyle alay edilmesine dayanamaz ve eleştirilmeye hiç gelemez.

İdeal partneri: Yengeç