Bütün sevimliliğiniz ve iyi niyetinizle ona yazdığınız satırlar aynı etkiyi yaratmayabilir…Bu mesajları ona asla göndermeyin!

Erkeklerin ve kadınların farklı düşünce tarzları, beklentileri ve romantizm anlayışları cep telefonu mesajlarına da yansıyor

Bir ilişki sitesinin açtığı konu başlığına okuyucuların yazdıkları onları en çok sinirlendiren telefon mesajlarını açıkça -ve en komik haliyle- gösteriyor.

*Ona uzun bir mesaj çekmişsinizdir ve size kısacık, hatta tek kelimeli bir cevap vermiştir. Daha sonra asıl bomba gelir:“Sana uzun bir mesaj yazdım ve cevabın bu mu?”

İşte buna deliriyorlar.

*Romantizm niyetiyle eski mesajlarınıza göz atarsınız ve dikkatinizi bir şey çıkar. Sonra bunu ona yazarsınız ve sonuç fiyasko olur:

“Eski mesajlara bakıyorum da, ben sana daha fazla mesaj göndermişim.”

Bir erkek için bu hiçbir şeyin kanıtı değildir, dikkat!

*Aradığınızda telefonu meşgulse yanlış anlaşılmalara izin vermemek için küçük bir hatırlatma yapmak istersiniz ama…

“Seni aradım, telefonun meşguldü.”

Evet, telefonunun meşgul olduğunu o da biliyor! Uygun olduğunda sizi arayacaktır. Bu mesaj onlar için gereksiz ve sinir bozucudur.

*Onu düşünürken bir anda hüzünlenebilirsiniz, aniden aklınıza geçmiş bir sorun gelebilir! Bunu onunla paylaşmak istiyorsunuz, değil mi?

“Hep ben sana romantik iyi geceler mesajları gönderiyorum, neden sen de yazmıyorsun? İçinden mi gelmiyor?” O bu mesajı gördükten sonra içinden telefonu fırlatmak geliyor, emin olabilirsiniz!

*Mesaj çekmek telefonla konuşmaktan daha kolay, bazen de daha ekonomik gelebilir. Ama uzun uzun planlarınızı anlattığınız mesajlara aynı şekilde karşılık almak zorunda değilsiniz.

“Ben sabah okula geldim. Ders boş olunca arkadaşlarla kahve içtik. Alışverişe çıkacağız. Son derse girmek de istemiyorum. Sen neler yapıyorsun?”

“İyiyim hayatım çalışıyorum.”

“Bu kadar mı?”

“…”

O mesajı asla göndermeyin!

*Heyecanla ona anlattığınız şeylerde kaç tane ifade kullanıyorsunuz? Gülücükler, şaşkın yüzler, gözyaşları… O bundan pek hoşlanmıyor olabilir.

“Yolladığın mesajda hiç ifade kullanmamıştın. Bir şey mi oldu, bana mı kızdın? Yoksa canın mı sıkkın?”

Bu mesajdan itibaren, evet, canı sıkkın olacaktır!