KOÇ 
Koç-Koç 

İkiniz de eşit derecede isteklisiniz. Ayrıca her gece stres atmak için yatağınızı paylaşacağınız bir arkadaşınız olması da oldukça eğlenceli. 

Koç- Boğa 

İkiniz de yatakta ateş saçıyorsunuz ama o bunu bir düzene oturtmak isterken, siz yeni tecrübeler yaşamak peşindesiniz. 

Koç-İkizler 

O doğallığınıza, siz de onun sürprizlerle dolu olmasına bayılıyorsunuz. Geceleri daha fazla yaramazlık yapmanın yollarını bulmalısınız. 

Koç- Yengeç 

Bu utangaç erkeğe yatakta ateşli hareketleri öğretmekten zevk alıyorsunuz. Onun sahiplenici tavırlarını ancak sabırlı davranarak kontrol altına alabilirsiniz. 

Koç-Aslan Onun yanında kendinizi prenses gibi hissedebilirsiniz. Yatakta da mükemmel ikili olacağınız kesin. Ancak tutkunun oranını abartmayın.


KOÇ 

Koç-Başak 

İyi huylu Başak güvenilir bir erkektir. Yatakta kontrolü ele almanızı tercih eder. Ancak bazı yorumları ani patlamalara yol açabilir. 

Koç- Terazi 

Sürekli fikir değiştirmek gibi tutarsızlıkları olsa da sonsuz sadakati sizi çok mutlu edebilir. Güvenilir olması ise en önemli artısıdır. 

Koç-Akrep 

Siz aklınız hala bir karış havada dolaşırken, o ciddi bir ilişki yaşamaya hazır. Onunla görüşmenizin tek sebebi yatakta geçirdiğiniz harika saatler. 

Koç-Yay Onunla çok çılgın bir ilişki yaşayabilirsiniz.Bitmesini hiç istemeyeceğiniz partiler, tatiller... Neyse ki, o da sizin cinsel cazibenize kapılmış durumda. 

Koç-Oğlak 

Siz ciddi Oğlak erkeğini etkiliyorsunuz, o da sizin ihtiyacını duyduğunuz güveni esirgemiyor. Kısa dönem için bile olsa iyi bir takım oldunuz. 

Koç- Kova İşte bütün istek ve hayallerinizi açıkça gösterebileceğiniz bir erkek. Bir mağazadaki giyinme odasında öpüşme fantezinizin bile üstüne gelebilir. 

Koç-Balık Hayatın gerçekleriyle ilişkinin en başında yüzleşebilirsiniz çünkü Balık erkeği hayatı akışına bırakan bir tiptir. Ama yatakta onunla harikalar yaratabilirsiniz. 








BOĞA 

Boğa-Koç 

Yataktaki çılgınlıkları ve maceracılığı hayatınıza renk katar. Yeter ki tartışmacı kişiliğini bastırsın. İlişkinizin çok da uzun sürebileceği söylenemez. 

Boğa-Boğa 

İlk görüşte aşk böyle bir şey olmalı. İkiniz de birbirinizi ilgiyle şımartıyor ve hayata olumlu açıdan bakıyorsunuz. Seks hayatınız da son derece tutkulu. 

Boğa-İkizler 

Dışa dönük İkizler erkeği evcimen ruhunuzla çelişiyor. Ancak onun fiziksel gücüyle, sizin hayal gücünüzün karışımı harika geceler yaşamanıza yardımcı oluyor. 

Boğa-Yengeç 

Sevgi dolu Yengeç erkeğiyle çok kolay uyum sağlayabilir, sıcak gecelerinizi ve arkadaşlarınızı paylaşabilirsiniz. Uzun süren, ateşli bir ilişki sizi bekliyor. 

Boğa- Aslan 

Sevgilisini yatağa atmak için her zaman hazır bekleyen Aslan erkeği çok seksidir! İkiniz de yatakta patronluk taslamayı sevdiğiniz için, orta yolu bulmanız gerekecektir. 

BOĞA 

Boğa- Başak 

Onunla geleceği düşünmek çok kolay olabilir. Açık saçık sözleriyle aklınızı başınızdan alırken, harika masajıyla sizi rahatlatacaktır. 

Boğa-Terazi 

Kibar Terazi erkeği sizin için iyi bir yemek arkadaşı olabilir ama onu yatakta soğuk bulabilirsiniz. İlişkinizin çok da uzun soluklu olmayacağı söylenebilir. 

Boğa- Akrep 

Duygusal Akrep ne zaman bir kucağa ihtiyaç duyduğunuzu anlar ve sizi sahiplenir. Onunla her türlü fantezinizi paylaşabilirsiniz. 

Boğa- Yay 

Siz plan yapmaktan hoşlanırken, o anı yaşamayı seviyor. Ama olağanüstü öpüşme teknikleriyle, en azından birkaç hafta yüzünüzü güldürecektir. 

Boğa-Oğlak 

Onunla yatağa girmek nefesinizi kesecektir. Aynı zamanda yıllardır aradığınız erkek olabilir. Kalbinizi kazanmayı da gerçekten çok istiyor. 

Boğa- Kova 

O çok özel bir erkek ve espri anlayışına bayılıyorsunuz. Ancak o sizin seks sırasındaki rahat tavırlarınızdan pek de hoşlanmıyor. 

Boğa- Balık 

O kadar mükemmel bir ikilisiniz ki sürekli evde yalnız kalıp birbirinize dokunmak istiyorsunuz. Bu durum dışarıda da pek değişmiyor. 







İKİZLER 

İkizler-Koç 

Bir türlü sakin durmaması sizi rahatsız ediyor. Ama her türlü fantezinizi birlikte deneyerek ilişkinizdeki heyecanın sönmesini engelliyorsunuz. 

İkizler-Boğa 

Ne yapacağı önceden belli olan bu erkekle aranızdaki bütün farklılıklara rağmen içgüdüsel olarak düğmeye ne zaman ve nasıl basacağınızı biliyorsunuz. 

İkizler-İkizler 

Bula bula hayatınızın erkeğini yine İkizler burcunda buldunuz. Sonu gelmeyen esprileriniz ve şakalarınız sayesinde birlikte çok iyi zaman geçiriyorsunuz. 

İkizler- Yengeç 

Seks hayatınız gayet iyi ancak bir ev partisine gittiğinizde bile kıskançlık yapmasından memnun değilsiniz. Özgür olmaya ihtiyacınız var! 

İkizler- Aslan İkiniz de son derece dışa dönük tiplersiniz ve bütün arkadaşlarınız sizi birbirine dokunmadan duramayan bir çift olarak tanıyor. 

İkizler-Başak 

Yatak odasında ışıkları kapatmak gibi kurallarınızın olması onun ilgisini çekiyor. Sizi mutlu etmek içi istediğiniz her şeyi yapabilir. Yine de fazla şansınız yok. 

İkizler-Terazi 

Yaramaz çocuk ve romantik erkeğin iyi bir karışımıdır. Hareketli hayatınızla ve yatak odasındaki isteklerinizle rahatlıkla başa çıkabilir. 

kizler-Akrep 

Bazen ayrı kalmanın aslında ilişki için iyi bir şey odluğunu anlaması için biraz zamana ihtiyacı var. Ama dünyayı yerinden oynatacak kadar iyi bir seks için her şeye değer. 

İkizler-Yay 

İkinizin de evlenmek için bir acelesi yok. Bu yüzden de bu heyecanlı ilişkinin, özellikle de ateşli gecelerin keyfini çıkarabilirsiniz. 

İkizler-Oğlak 

İşe bağlılığına hayransınız ama yataktaki çabaları size yeterli gelmiyor. Bu konudaki rahat tavırlarınız da işe yaramıyorsa ondan hemen uzaklaşın. 

İkizler-Kova 

Sabaha kadar süren sohbetler ediyorsunuz, bulduğunuz her fırsatta öpüşüyorsunuz. Mükemmel bir çift olduğunuzu söyleyebiliriz. 

İkizler-Balık 

O sizin erotik hayal gücünüzü ateşlerken, bir yandan da hareketli sosyal hayatınızın ayrılmaz bir parçası olmak istiyor. 









YENGEÇ 

Yengeç- Koç 

Ele avuca sığmaz Koç erkeğinin ve yatağınızı hareketlendirmesine bayılacaksınız. Ama ikiniz aynı anda harekete geçerseniz ciddi sorunlar çıkabilir. 

Yengeç- Boğa 

Rahatlayıp, bu yumuşak erkeğin keyfini çıkarabilirsiniz. Sadık Boğa her zaman sözünü tutacak ve hatta sizinle beraber olduğuna şükredecektir. 

Yengeç- İkizler 

Kısa bir ilişki olabilir ama yine de birlikte iyi vakit geçireceksiniz. Heyecanı kaybettiğiniz an büyük ihtimalle geri dönüşünüz olmayacak. 

Yengeç- Yengeç 

Ne istediğinizi hemen anlıyor ve siz de onu şımartmayı seviyorsunuz. Harika bir ikili olarak birlikteliğinizi yıllarca sürdürebilirsiniz. 

Yengeç- Aslan 

Sert Aslan erkeğinin yumuşak tarafını açığa çıkarabilirsiniz. Çiöek ve aşk notları gibi romantik taleplerinize seve seve karşılık verecektir. 

YENGEÇ 

Yengeç- Başak 

Sert kabuğunuzun içindeki yumuşak kadını görebiliyor. Onun hayallerine ve isteklerine karşılık verdiğiniz anda, size sırılsıklam aşık olacak. 

Yengeç- Terazi 

Yumuşak kalpli Terazi erkeği yorgun olduğunuzda size masaj yaptığı gibi, keyfiniz olmadığında sizi tatile götürebilir. Uyumlu bir çiftsiniz. 

Yengeç- Akrep 

Özel hayata önem veren iki burç üyesi olarak, ilişkinizi adım adım geliştireceksiniz. İkinizin de doymak bilmeyen cinsten istekleri olması harika ! 

Yengeç- Yay 

Flörtöz tavırlarınıza tam anlamıyla bayılıyor. Ama o da karşılığında size, bir macera uğruna her şeyden vazgeçmenin keyfini yaşatıyor. 

Yengeç- Oğlak 

Onunla eğlenmeye hazır olun ! Birbirinizin iyi yönlerini ortaya çıkarıyorsunuz. Sevgi ilgi ve güven dolu bir ilişki bu. Seks hayatınız da son derece iyi. 

Yengeç- Kova 

Farklı espri anlayışı ile sizi çok güldürüyor ve o da yataktaki cesaretinize bayılıyor. Aynı anda parlamalarınıı kontrol altına alırsanız, güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz. 

Yengeç- Balık 

Duygusal ve sıcak bir erkek. Yaratıcı fikirleri olan Balık erkeğiyle samimi yemeklere gidip, Pazar sabahını yatakta geçirebilirsiniz. İstediğiniz de bu değil mi? 









ASLAN 

Aslan- Koç 

Güçlü Koç erkeği hem sizin sosyal hayatınıza hem de evdeki rahat tarzınıza uyum sağlayacağı için, büyük ihtimalle ilişkiniz yıllarca sürecek. 

Aslan- Boğa 

Aranızda zaman zaman hesabı kimin ödeyeceği konusunda tartışma çıkabilir. Ama yatakta kontrolü ele alması sizi zevkten çıldırtabilir. 

Aslan- İkizler 

Uyumluluk haritasında oldukça yukarıda görünüyorsunuz. O sizin sert tavırlarınızdan çok hoşlanıyor siz de onun sizi el üstünde tutmasından. 

Aslan- Yengeç 

Sessiz sakin Yengeç burcu erkeği aynı sizin gibi uzun süreli ilişki yaşamak ister. Yalkınlığınız sayesinde seks hayatınız oldukça tatminkar. 

Aslan- Aslan 

İkiniz de cömer, neşeli ve aşkı hızlı yaşayan tiplersiniz. Bu nedenle seks hayatınız da fazlasıyla tutkulu ve oyun dolu. Harika bir ikili olarak tanınıyorsunuz. 

Aslan- Başak 

Duygusal bir tip olduğu gibi yatakta da sizin istediğiniz kadar ateşlidir. Birlikteliğinizin size önceki ilişkilerinizi unutturacağı kesin. 

Aslan – Terazi 

Sürekli romantik geceler planlayıp, size harika sürprizler yapar. Yatakta sizin kadar ateşkli olmasa da duygusal artılarıyla sizi mutlu ediyor. 

Aslan-Akrep 

Tutku dereceniz çok yüksek. Ama onun sahiplenici tavırlarıyla, sizin özgürlük merakınız pek uymuyor. Orta yolu bulmayı becerirseniz , güzel bir ilişki yaşayabilrsiniz. 

Aslan- Yay 

Aranızdaki tutku feci boyutta. Kavgalarınız bile son derece ateşli. Birbirinize zarar vermemek için ara sıra uzak kalmanız iyi olabilir. 

Aslan- Oğlak 

Eğer dikkafalı Oğlak erkeğini biri uysallaştıracaksa, o sizsiniz. Yatakta istediklerinizi yaptırabilirsiniz ama sizi çok da heyecanlandırmadığı kesin. 

Aslan- Kova 

Yatakta her yeni şeyi denemeye açık. Fantezilerinizi söylemek için size yeşil ışık yakıyor. İnatçı kova erkeğiyle sohbet etmekten çok hoşlanacaksınız. 

Aslan- Balık 

İnanılmaz güzel bir seks hayatınız olacak. Ama onun hiç bir şeyi takmayan ruh hali, sizin sorumluluklarla dolu hayatınızla uyum sağlamayacak.









BAŞAK 

Başak- Koç 

O çok fazla gerçeği düşünmez, siz iste tam aksine hesaplı yaşayan bir tipsiniz. Ancak onunla birlikteyken plansız yaşamayı da çok eğlenceli bulacaksınız, özellikle de yatakta. 

Başak- Boğa 

Nazik davranışları ve ilgili tavırlarıyla mükemmel. Kıasa sürede güveninizi kazanan bu erkeğin yataktaki performansından çok memnun kalacaksınız ! 

Başak- İkizler 

İkiniz de konuşmayı çok sevdiğiniz için saatlerce çene çalabilirsiniz. Sizin kadar dengeli biri olmasa da , yatak sohbetleri sayesinde onunla seks yeterince doyurucu. 

Başak- Yengeç 

Sadık, düşünceli ve sabırlı bir erkek. Onunla olduğunuz zaman kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Ayrıca yatakta yeni şeyler deneyip, çok eğleneceksiniz. 

Başak- Aslan 

Dünya ayaklarınızın altından kayıyor gibi hissettirecek ve siz buna izin vereceksiniz. İlişkinizin devamında da özenli bir sevgili olacak. 

Başak- Başak 

Hayattan beklentileriniz aynı. Seks konusunda da çok uy7umlusunuz ve yatakta birbirinizin ihtiyaçlarını tam olarak karşılıyorsunuz. 

Başak- Terazi 

Duygusal açıdan çok iyi bir ikili olduğunuz söylenemez. Seks konusunda ise vasat bir durumdasınız. İlişkinizin uzun sürmesi zor gibi görünüyor. 

Başak- Akrep 

Şehvetli Akrep erkeğiyle birlikte zincirlerinizi kolayca kırabileceksiniz. Üstelik size olan ilgisi sadece seksle sınırlı da değil. 

Başak- Yay 

Kesinlikle onunla aynı dili konuşmuyorsunuz ancak seks hayatınız gelecek vaat ediyor. Bunun için biraz çalışmanız iyi olabilir. 

Başak- Oğlak 

Onun kadar güvenilir bir erkekle bulutların üzerinde uçmanız mümkün olabilir. Seks dahil her konuda birbirinizle son derece uyumlusunuz. 

Başak- Kova 

Birlikte cinsel limitlerinizi zorluyorsunuz. Plajda soyunma kabininde sevişmek gibi beklentileri olması sizi son derece heyecanlandırıyor. 

Başak- Balık 

Onunla beraber olduğunuz zaman içinizdeki yaramaz kız açığa çıkıyor ve sakin yaklaşımı da sizin işkolik yönünüzü dengeliyor. 









TERAZİ 

Terazi- Koç 

Gittiğiniz partide salonun diğer ucundan sizinle uzun uzun bakışır ve başbaşa kaldığınız zamanlarda sizi mutluluktan havalara uçurabilir. 

Terazi –Boğa İkiniz de son derece çekicisiniz. Yataktaki tutkusu ve bitmek bilmeyen şefkati tam da aradığınız şeyler. Sürekli yanında olmak istiyorsunuz. 

Terazi- İkizler 

İki maceracı olarak egzotik tatillere çıkıp paraşütle atlamaya kadar her şeyi deneyeceksiniz. Ama en güzeli seksteki mükemmel performansınız. 

Terazi- Yengeç 

O geceleri evde geçirmek isterken, siz sokağa çıkmayı tercih ediyorsunuz. Duygusal Yengeç erkeği sizi mutlu etmek için her şeyi yaptığından sorun yok. 

Terazi- Aslan 

Yataktaki ihtiyacınız olan bütün ilgiyi size verecek ve siz de bu harika erkekle yalnız kalabilmek için bütün işlerinizi iptal edeceksiniz. 


Terazi- Başak 

O sizi sakinleştirirken, sizin çılgın yönünüz onu hareketlendirecek. Ama onun bu dingin hali yatakta size çok iyi gelecek. 

Terazi – Terazi 

Her konuda çok uyumlusunuz, özellikle de cinsel yaşamınızı hareketlendirme konusunda. Çatıda yıldızların altında beraber olabilirsiniz. 

Terazi- Akrep 

O sizin ilginizin sadece kendi üstünde olmasını istediği için ona başka bir hayatınız daha olduğunu anlatmanız gerekiyor. Ama sesk mükemmele yakın. 

Terazi- Yay 

Bu çekici erkek daha ilk çıkmanızda sizinle beraber olmak isteyebilir. Emin değilseniz biraz bekleyin. Zamanla sizin beklemeye değer olduğunuzu anlayacaktır. 

Terazi- Oğlak 

Kendinize yapılan şık hareketlerden hoşlanıyorsunuz ve o da bunları yapabilecek bir erkek. Yatağın üstünü gül yapraklarıyla süsleyip, en ön sıradan konser bileti alabilr. 

Terazi- Kova 

Sokakta öpüşmek, yaratıcı seks gibi sıradışı ama romantik hareketler yapan Kova erkeği bağımsız kadınlardan hoşlanır. Rüya gibi, değil mi ? 

Terazi- Balık 

Sizin kadar sosyal hayatın içinde değil ancak dürtüleriyle sizin kalbinizi kazanacak ve yataktaki becerileri ile sizi titretecektir. 








AKREP 

Akrep- Koç 

İkiniz de kontrolü elinizde bulundurmak istiyorsunuz ama bu ilişki ancak biraz rahatlarsanız yürüyebililr. İyi haber ise seks konusunda süper uyumlu olmanız. 

Akrep- Boğa 

Arkadaşlarınızla gürültülü bara gitmek yerine, sakin bir restorana gitmeyi tercih ediyorsunuz. Tabii ateşli gecelerden vazgeçmediğinizi de ekleyelim. 

Akrep- İkizler 

Mükemmel bir seks hayatınızın olması maço İkizler erkeğinin sizinle birlikte evde kalmasını sağlayabilir. Aksi halde gözü dışarda kalacaktır. 

Akrep- Yengeç 

Evde beraber yemek pişirip birbirinize masaj yapabileceğiniz Yengeç erkeği tam da sizin için yaratılmıştır. Yatakta hiç fena sayılmaz ! 

Akrep- Aslan 

Sürekli egosunun pohpohlanmasını istemesi sizi biraz rahatsız edebilir. Şampanyalar, aynalar ve ipek çarşaflarla renklenen bir seks hayatınız var. 

Akrep- Başak 

Dışarıdan sakin bir erkek gibi görünse de , sizi koruması altına alacak ve aynı zamanda yatakta da zevk almanıza odaklanacaktır. Çok şanslısınız ! 

Akrep- Terazi 

Kısa süreli bir macera olarak bakarsanız çok mutlu olabilirsiniz ama uzun süreli bir ilişki için onun değişken ruh haline uyum sağlamanız neredeyse imkansız. 

Akrep- Akrep 

Aranızda harika bir çekim var ve ikiniz de bu ilişkinin yürümesi için çok çalışıyorsunuz. Tek soryun, ikinizin de fazlasıylam kıskanç olması. 

Akrep- Yay 

Sizin de biraz eğlenmeye ihtiyacınız olabilir. Çünkü ilişkinizi biraz hareketlendirmezseniz monotonluktan kısa sürede sıkılabilirsiniz. 

Akrep – Kova 

Siz duygularınızla Kova burcu erkeği ise her zaman mantığıyla hareket ediyor. Ama hayat ve Seks konusundaki ortak zevkleriniz sizi birleştiriyor. 

Akrep- Balık 

Sizin her halinizi anlayan sabırlı Balık erkeğiyle yaşadığınız ilişki başınızı döndürecek. Size yatakta memnun kalıp kalmadığınızı soracak kadar da cesur bir erkek. 











YAY 

Yay-Koç 

Sosyal kelebekler gibisiniz. Neredeyse hiç de evde oturmuyor ve birlikte sürekli geziyorsunuz üstelik seks hayatınız da son derece ateşli. 

Yay-Boğa 

Siz günü yaşarken, o geleceğini planlamaya çalışıyor. Ama ikiniz de yatak odasına geçirilmesi gereken vakit konusunda aynı fikirdesiniz. 

Yay- İkizler 

Onunla çok eğleniyorsunuz. Ancak özgürlüğüne çok düşkün bir tip olduğu için size gelecekle ilgili hiçbir konuda söz vermeyecektir. 

Yay- Yengeç 

Henüz bir ilişki yaşamaya hazır değilsiniz. Eğer kısa süreli bir macera yaşamak istiyorsanız Yengeç erkeği sizin için biçilmiş kaftan. 

Yay- Aslan 

Zor olan her şeye bayılıyorsunuz ve bu da Aslan erkeğini çıldına çeviriyor. Üstelik seks hayatınız da tek kelimeyle muhteşem ! 


Yay- Başak 

O planlı bir hayat sürmeyi tercih ederken , siz anlık yaşıyorsunuz. Ancak yatakta yeniliklere açık olmanız onu biraz rahatlatıyor. 

Yay- Terazi 

İki maceracı buluştunuz. Tek amacınız yeni restoranlar, gece klupleri ve oteller keşfetmek. Kısacası eğlenceli günler sizi bekliyor. 

Yay- Akrep 

Özgür olmak istemenizi geç de olsa anlayacaktır. Seks hayatınız mükemmel olduğu için sizi sık sık arayacağından emin olabilirsiniz. 

Yay- Yay 

Kimse sizi onun kadar iyi anlayamaz çünkü ikiniz de fazlasıyla özgürlüğünüze düşkünsünüz. Tabii Eros okunu attığı anda bütün bunlar önemini kaybedecek. 

Yay- Oğlak 

Siz onu her konuda destekliyorsunuz, o da sizin sonu gelmez macera tutkunuzu paylaşıyor. Yatakta ise harika bir ikili olduğunuz söylenebilir. 

Yay- Kova 

Onun hayal gücü ve sizin enerjiniz harika bir ilişki yaratıyor. Hayatın kısa olduğu fikri sizi birbirinize bağlıyor. Mükemmel erkeği bulmuşsunuz! 

Yay- Balık 

Duygusal iletişiminiz pek de iyi değil, yatakta da fırtınalar estirdiğiniz söylenemez. Sizi çok iyi anlamayan bu erkekle ortak bir gelecek düşünmeniz zor. 








OĞLAK 

Oğlak – Koç 

Koç burcu erkeğinin hızlı hayatını biraz yavaşlatabilrsiniz ama onu yatakta sakinleştirmek pek mümkün değildir. Bu ilişkinin ikinizi de çok mutlu edeceği kesin. 

Oğlak- Boğa 

İkiniz de aynı derecede kararlısınız ve yatakta birbirinizin ne istediğini çok iyi anlıyorsunuz. Beraberliğiniz çevrenizdeki herkesi imrendiriyor. 

Oğlak- ikizler 

Karşı koyamayacağınız kadar çekici bir erkek. Seks konusundaki beklentileriniz aynı ancak duygusal açıdan sizi tatmin edeceğini söylemek zor. 

Oğlak- Yengeç 

Hem duygusal açıdan hem de cinsel zevkler bakımından birbirinizi tamamlıyorsunuz. Yıllarca sürecek bir ilşkinin başında olabilrsiniz. 

Oğlak – Aslan 

Aslan erkeği sizin gibi iddialı bir kadından erkilenebilir. Ancak siz onun hükmedici tavırlarına büyük ihtimalle katlanamayacaksınız. 

Oğlak- Başak 

Mükemmel bir ikilisiniz. En önemlisi her zaman birbirinizin iyi yönlerini açığa çıkarıyorsunuz. Uzun süreli bir ilişki yaşayacağınız ve çok mutlu olacağınız kesin 

Oğlak- Terazi 

Onunla saatlerce konuşup, sabahlara kadar gezebilirsiniz. Bu çekici erkekle hayatınız gerçekten de çok eğlenceli olacak. 

Oğlak- Akrep 

O sizi aklından çıkaramıyor, siz de onun sesini duyduğunuz anda tepeden tırnağa ürperiyorsunuz. 

Oğlak- Yay 

Sosyal olduğu kadar utangaç olan Yay erkeğine mutlaka bir şans verin. Sizin en çılgın fantezilerinizi gerçekleştirmek istiyor olabilir. 

Oğlak- Oğlak 

Birbirinize çok benziyorsunuz, hatta birbirinizin aklını okuyorsunuz. Sosyal hayatta ve yatak odasında da uyumlu bir çiftsiniz. 

Oğlak- Kova 

Soğuk tavırları sizi etkiliyor, sürekli olarak peşinden koşmayı ve ilgisizliğini kaldırabilirseniz mutlu bir çift olmanız mümkün. 

Oğlak- Balık 

Onun kadar sevecen bir erkeğe siz de yumuşak yönünüzü gösterebilrsiniz. Zor durumlarda sert davranmanız sizden soğumasına neden olabilir. 











KOVA 

Kova- Koç 

İkiniz de hayatı bir eğlenceli parti gibi görüyor ve öyle yaşıyorsunuz. Seks hayatınız ise tek kelimeyle olağanüstü ! Ondan vazgeçmeniz çok zor. 

Kova- Boğa 

Boğa erkeği cesur tavırlarınızdan çok hoşlanıyor. Siz de onun risk almasına yardımcı oluyorsunuz. Macera dolu bir ilişki yaşamaya hazır olun. 

Kova- İkizler 

İkiniz de kurallara karşı gelmek için yaratılmışsınız adeta. Sizden ve asi tavırlarınızdan büyüleniyor. Duygusal açıdan da birbirinizi tamamlıyorsunuz. 

Kova- Yengeç 

Kendisi gibi duyarlı olmanızı bekliyor ama çoğunlukla bu konuda hayal kırıklığı yaşıyor. Bu ilişkiye çok da şans vermenizi öneriyoruz. 

Kova- Aslan 

Çılgın Aslan erkeği sayesinde seks hayatınız harika durumda. Sosyal hayatta da ilgili ve anlayışlı tavırlarınızla birbirinizi tamamlıyorsunuz. 

Kova- Başak 

Başak erkeği fazlasıyla organizedir ama siz son derece dağınık bir tipsiniz. Onunla birkaç gece için de olsa keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Kova- Terazi 

İstediğiniz her şeyi yapabilir. Ortak yönleriniz çok fazla. İkiniz de hayatın zevklerini sonuna kadar yaşamak istiyorsunuz. 

Kova- Akrep 

Seks konusunda fazlasıyla anlaşıyorsunuz. Ama her şeye cinsel açıdan bakması, sizin gibi zeki birine zamanla biraz sevimsiz gelebilir. 

Kova- Yay 

Özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışamayacağı için iyi bir ikili olabilirsiniz. Yatakta da yeniliklere açık olması keyfinizi yerine getiriyor. 

Kova- Oğlak 

Olgun Oğlak erkeği ayaklarınızın yere basmasını sağlayabilir. Yatakta onun gizli kalan yeteneklerini ortaya çıkarmayı iyi beceriyorsunuz. 

Kova- Kova 

Yatak odasındaki uyumunuz mükemmel. Hayattan istekleriniz ve beklentileriniz de hemen hemen aynı. Kova erkeği ideal tipiniz olabilir. 

Kova- Balık 

Aşk konusundaki beklentileriniz aynı olduğu için utangaç Balık erğkeği size çok çekici geliyor. Yaataktaki performansı da sizi kesinlikle mutlu edecek ! 













BALIK 

Balık- Koç 

Sert Koç erkeği sizin yanınızda sakinleşiyor ve yumuşak yönünü gösteriyor. Elektriğiniz öyle iyi ki yataktan günlerce çıkamayabilirsiniz. 

Balık- Boğa 

Akıllı,yumuşak kalpli ve ihtiyaçlarınıza karşı duyarlı bu erkek size aradığınız her şeyi verebilir. Yatakta ise tek kelimeyle harikalar yaratır. 

Balık- İkizler 

Espri anlayışınız ve hayal gücünü çok benziyor. Ancak seks hayatınızın çok da iyi olduğunu söylemek ne yazık ki mümkün değil. 

Balık- Yengeç 

Sizi şımartmaya bayılıyor. Hayata iyimser bakışınız ise onun kasvetli ruhunu bastırıyor. İlişkinizin uzun yıllar sürme olasılığı çok yüksek. 

Balık- Aslan 

Hem çılgın geceler geçirmeyi hem de evde tembel tembel oturmayı sever. Gururunu okşayarak, her istediğinizi sağlayabilirsiniz. 

Balık- Başak 

Onun düzenli hayatını sarsacağınız kesin. Birbirinizden çok farklısınız ama gelecek vaat eden seks hayatı için yine de denemeye değer. 

Balık- Terazi 

Sabaha kadar süren romantik sohbetler, nefes kesen seks hayatı ve sabahları yatakta kahvaltı... Kısacası mükemmel bir çiftsiniz. 

Balık- Akrep 

İlk günden beri birbirinizden kopamıyorsunuz. O sizin her şeyinizle ilgileniyor, siz de bu işkolik erkeğin rahatlamasını sağlıyorsunuz. 

Balık- Yay 

Onun esprilerini komik buluyor ve eğleniyorsunuz. Ancak sevgili değil iyi arkadaş olma olasılığınız kesninlikle daha yüksek. 

Balık- Oğlak 

Her konuda kendinden önce sizi düşünen sizi düşünen bir erkekle birliktesiniz. Duygusal tavrılarını ateşkli bir seks hayatıyla birleştirmesi onu mükemmel kılıyor. 

Balık- Kova 

Romantik erkeklerden hoşlanıyorsunuz ancak o sizden çok farklı. Duygusal beklentilerinizin karşılanmasına razıysanız sorun yok. 

Balık- Balık 

Yatakta çok uyumlusunuz ve birbirinizin beklentilerini karşılıyorsunuz. Arkadaşlarınız yaşadığınız romantizme çok şaşırıyor.