Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)
Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, isteklerinizde artış var ve kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşma konusunda cömert davranıyorsunuz.. İletişim konusunda istediğiniz performansı yakalayacaksınız.

Gökyüzü bugün iş hayatınızın oldukça yoğun ve stresli geçeceğine işaret etmekte. Stresi mümkün olduğunca azaltmaya çalışmalı her dakikanızı sistematik bir şekilde kullanmalı ve yapmanız gerekenlere hedeflenerek hareket etmelisiniz. Maddi konularda sıkıntı ettiğiniz her şey sona ermekte. Kazancınızı akıllıca değerlendirmeli ve kısa sürede bir yatırım yapmaya bakmalısınız. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek hoş bir süprizle moral bulacaksınız…


Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Aşk konusunda oldukça çekimser davranmanız nedeniyle partneriniz hakkınızda farklı düşüncelere doğru yol alabilir. Bu arada onun sizi motive edici sözleri sosyal aktivitelerinize olumlu yansıyacak. Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz.

Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bu bir kayıp olabileceği gibi gelmesinden emin olduğunuz bir paranın sudan sebeplerle gelmemesi; Alacaklarınıza güvenerek harcamalarda bulunarak zor durumda kalmanız da olabilir. Bugün çalışma arkadaşlarınızın görüşlerini yapıcı yönde değerlendirin ve yanlış anlayarak gereksiz tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızla ilgili konularla moral bulacaksınız. Uzun zamandır aile içinde yaşanan bir konu çözüme kavuşabilir sizlerde rahat bir nefes alıp bireysel konularla daha rahat ilgilenebilirsiniz..


 İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz.Bugün, sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestij sizin için çok önemli ve kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz.

Bugün yakınlarınızla iletişim önem kazanıyor. Sakin ve sabırlı davranmalı tartışmalar içine çekilmek istenseniz bile suskunluğunuzu muhafaza etmelisiniz aksi halde olaylar sizin müdahalenizden çıkarak içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Bu süre içinde yapmayı düşündüğünüz bir işinizde net bir karar içinde değilseniz başkalarının görüş ve önerilerini dikkate almalı saplantılı düşüncelerden kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise yeniden yapılanma sürecindesiniz. Son derece duyarlı, öfkeli yaklaşımlardan uzak durup, sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Geçmişte yaşanan olumsuz olayları her tartışmada gündeme getirmeye devam ettiğiniz sürece mutlu olabilmeniz imkansızlaşır.


 Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutarak, sizi rahatsız eden sorunlarınızı kendi içinde izole etmeye çalışıyorsunuz. Bu davranışınız sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili, kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bırakarak gelişmeleri zamana bıraksanız daha da rahat olacaksınız.

Gökyüzü bugün iletişim konusunda oldukça başarılı bir güne işaret etmekte. Maddi konularda görünmeyen güçlerden yardım aldığınız hissine kapılabilirsiniz. Beklediğiniz beklemediğiniz kapıların ardı ardına açılmasıyla hayret edebilirsiniz. İyi niyetiniz ve dürüstlüğünüzün mükafatıdır bu belkide.. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili umutsuzluğa kapıldığınız konularda da yaşanacak olumlu gelişmeler sizleri mutlu edecek. Şimdi olayları iyi değerlendirin ve duygularınızı özgür bırakın.


 Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Evinizle ilgili düşüncelerin hakim olduğu bazı gelişmeler gündeme gelerek sizi meşgul edebilir. Çalışma ortamınızı yenilemek sizi duygusal olarak rahatlatacak ve gergin olmanıza neden olan olaylardan ve ilişkilerden koparacak. Bu arada, acilen çözmeniz gereken konu ile ilgili olarak tedbiri elden bırakmayın ve gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı koruyun.

Gökyüzü bugün aşk hayatınızda ve güzelliklerin konu olduğu alanlarda olumlu gelişmelere işaret etmekte. Gökler bugün size en güzel enerjilerini gönderiyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Hangi alanda sesinizi duyurmak istiyorsanız, o alanda harekete geçin. Yüksek hedeflerinizi belirleyin ve sevdiklerinizin desteğiyle, emin adımlarla yürüyün. Maddi konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Evren size yenilenmeniz; isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilin. Bugün içinde karşınıza hayatınızın kadını ya da erkeği çıkabilir.


 Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Bugün, çok arzu ettiğiniz konularda daha yaratıcı düşünceler içinde olacaksınız. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Fakat, ilişkilerinizde küçük hataları sorun yapmaktan kaçınmalısınız. Bu nedenle, takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. İlişkilerinizde aşırı bireysel olacağınız bir gün.

Gökyüzü bugün kanuni, ticari veya mesleki zorlukları ortaya çıkabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Bu konulara hassas davranmalı ve incelemelerde bulunmalısınız. İş hayatınızda ise sahip olduğunuz kararlılık birlikte çalıştığınız insanların gözünden kaçmayacak onlardan alacağınız destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise Bugün ben merkezli düşünmeyi bir kenara bırakın eş ya da sevgilinize özen gösterin onun fikirlerine değer verin ve bu enerjiyi pozitif yönde kullanın. Aldığınız enerjileri bu şekilde kullanmadığınızda durum değişecektir. Gün içinde iş hayatınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz sabırlı davranın ilerleyen günlerle birlikte sabır ve çabanızın karşılığı alacaksınız sözlerinizi ve hitabetinizi dikkatli kullanın.


 Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili ilginç fikirleriniz herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak ve çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve sizin için imkansızlık saçma bir şey. Olumsuzlukların sizi etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe olayların üstesinden gelebileceksiniz.

Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda keyifli gelişmeler söz konusu.


 Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Uzun süredir gerçekleştirmeyi arzu ettiğiniz görüşme ile ilgili adımlar atacak ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Çalışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az vakit ayırıyorsunuz.

Gökyüzü bugün her aklınıza geleni uygulamaya geçme isteğinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle de iş hayatınızda ani ve fevri davranışlar içinde bulunmaktan ya da şu anda sahip olduğunuz işten daha iyisini bulurum ümidiyle işten ayrılmaya kalkmaktan uzak durun. Sonuçlar hiçte tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir.. Var olan şartlarınızı daha iyi hale getirmeye çalışmanız sizin için çok daha faydalı sonuçlar getirecektir. İş ve özel yaşamınızda huzurunuzu başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla size rahatsızlık vermelerine fırsat vermemek sizin elinizde… Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin.


 Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Kendinize odaklaşın ve bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı davranışlarınızı bu yönde değerlendirerek belirleyin. Bu şekildeki stratejiniz, kendinizi aşma konusunda sizi kazançlı yapacak. İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken çevrenizdeki kişilere de müdahale etmek istemiyorsunuz.

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda tepkilerinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Bugün yakın çevrenizde ki insanlar sizi çok çabuk kızdırarak hata yapmanıza sebep olabilirler. Oto kontrolünüzü sonuna kadar kullanmalısınız. İşinizle ilgili ufak tefek gecikmeler yaşanabilir soğukkanlı davranın ve başkasının sebep olduğu aksamanın sizi zararlı çıkarmasına izin vermeyin. Bugün fiziksel bakımınız için oldukça olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz spora başlayabilir kendinizi rahatlatacak aktivitelere katılabilirsiniz. Bekar Yay"lar bugün karşınıza çıkacak sizinle yakınlık kurmak isteyen insanlara karşı nazik davranın ve size yaklaşmalarına izin verin.


 Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak)

Olaylara mantıklı bir yorum getirerek çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyor ve bu nedenle duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmadığınız için sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Siz yine de tüm tepkilere rağmen iyimserliği elden bırakmayın.

İş hayatınızda yaratıcı yetenekleriniz her geçen gün ön plana çıkmaya devam edecek. Sevdikleriniz sizi yaşamınızın her alanında cesaretlendiriyor. Yoğun ve kazançlı bir süreç sizleri bekliyor. İş hayatınızda son derece aktif olmalı tüm dikkatinizi işinize vererek hareket etmelisiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren konuları ulu orta konuşmak size ilerleyen günlerde beklemediğiniz sonuçlar yaratabilir.


 Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Güçlü sezgileriniz sayesinde bu davranışınızın gerekli olduğunu biliyor ve somut adımlar atmayı istiyorsunuz. Düşüncelerinizden ödün vermek istememeniz nedeniyle bencillikle suçlanabilirsiniz.

Bugün; Otokontrolünüz oldukça yüksek kendinizi ifade ediş tarzınız mükemmeldir. İnsanların üzerinde hayranlık uyandıracağınız keyifli bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde sorunlar yaşıyor ve ne yaparsanız yapın bir türlü aşamıyorsanız iç sesinize kulak verin sizin için en uygun olan seçimi belirlemeniz için size yol gösterecektir. Yeni başlangıçlar yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz.


Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı bir anda değişime neden olabiliyor. Bugün sizin için gerekli olan şeyleri görmezlikten gelmeli ve olayların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz.

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde yaşanabilecek üzücü olaylara karşı uyarıyor sizleri. Bugün kimsenin avukatlığına soyunmayın. Bu kişi çok yakınınız olsa bile, Hiç beklemediğiniz tepkiler alabilir ve oldukça kırılabilirsiniz. Haksızlığa tahammül edemeyen yapınız hiçte hak etmediğiniz sözler duymanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise oldukça sıkıntılı geçen dönemlerden sonra ilişkisi devam eden Balık"lar ciddi kararlar alacak ve duygularınızı tüm netliğiyle ifade ederek ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz.