Koç Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013
Keyifli bir gün geçirecek ve katılacağınız organizasyonlarda eğlenceli vakit geçireceksiniz. Hareketli bir dönemdesiniz ve geleceğe yönelik yapmış olduğunuz projeleri şimdi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duymaktasınız. Ancak aceleci davranmayın. Zaten eski konular gündeme gelebilir ve duygularınız derinleşebilir. Bu arada çevrenizdeki kişilerin sizin kadar enerjik ve hızlı olmasını beklemeyin. Aslında şimdiye kadar olmadığınız ölçüde rahat davranabilirsiniz. Duygularınızı sevdiğinize anlatmayı başarabilirseniz, ilişkileriniz yeni boyutlar kazanabilir.

Yay Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Dışarı çıkmak ve eğlenceli yerlerde dolaşmak isteyeceksiniz. Dolaştığınız yerlerde eski dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Hatta uzun zamandır görmediğiniz veya görüşmek istemediğiniz arkadaşlarınıza tesadüf edebilir, sizi heyecanlandıracak bilgiler alabilirsiniz. Bu arada dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün. Yanlış anlamalar olabilir. Bu arada eski isteklerinizi ve projelerinizi hatırlayabilirsiniz. Sevdiğiniz ile ilgili duygularınız değişebilir ve ilişkilere daha farklı bakabilirsiniz.

Boğa Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Bugün heyecanlı ve atak bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Bazı gelişmeler duygularınızın dalgalanmasına neden olacak. Fakat bugün iyimser duygular içinde olacaksınız ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Böylece karşılaştığınız olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Saygın çevrelerden alacağınız davet sizi heyecanlandıracak ve geleceğe yönelik eski isteklerinizi hatırlayacaksınız. Bugün sevdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz ve dostlarınız ile birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile haberleşebilir ve onların ziyaretine gitmeyi düşünebilirsiniz.

İkizler Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Bugün sevdiğiniz konularla ilgileneceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret göstereceksiniz ve sabırlı davranacaksınız. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler sizin istediğinizden daha farklı olabilir ve duygularınız değişebilir. Bugün eviniz veya ofisinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri gözden geçirebilir ve çeşitli hazırlıklar yapabilirsiniz. Dikkat gerektiren konulara yönelik çalışmalar yaparken tedbirli olun. Verdiğiniz sözleri unutabilirsiniz veya önceden planladığınız programlarda küçük aksaklıklar olabilir. Fakat yapıcı davranacaksınız. Dedikodular ile ilgilenmeyin.

Yengeç Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz… Karar vermeye zorlayan durumlar olsa bile şimdilik olayları akışına bırakmayı başarabilirsiniz. Bu arada sevdiğinizi zorlamasınız iyi olacak. Aslında isteklerinizin ve parasal ihtiyacınızın arttığı bir dönemdesiniz. Beklentilerinizin gerilimini çevrenize yansıtmayın. Bugün isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz ve eski günleri, geçmişte yaşadıklarınızı ve eski sevgiliyi hatırlayabilirsiniz. İlişkilerinizi ve sevdiklerinizi fazla sorgulamayın ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret gösterin.

Aslan Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Bugün olaylara çok farklı açılardan bakabilir ve yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Özellikle özgürlük ile ilgili konular, yeni teknolojinin sağladığı faydalar ve gerçekleştirmek istediğiniz projeler gündeme gelebilir. Sevdiğinize isteklerinizi anlatabilir, sempatik ve neşeli tavırlarınız ile etkileyici olabilirsiniz. Farklı konular ve ilginç kişiler dikkatinizi çekecek. Ayrıca siz de çevrenizin ilgisini çekecek ve ilişkilerinizi bir kez daha gözden geçireceksiniz. Bugün arkadaşlarınız ile haberleşebilir ve eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün.

Başak Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Bugün yaşadıklarınızı gözden geçireceksiniz. İlişkilerinizin yoğun olduğu bir dönem ancak dedikodular ve duyduklarınız kafanızı karıştırabilir. Dikkatinizi yükseltin ve aklınızdan geçenleri hemen söylemeyin. Aslında eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve eski dostlarınız ile bulaşabilirsiniz. İlişkileriniz derinleşiyor ve sevdikleriniz ile birlikte olmak moralinizi yükseltiyor. Bu arada eleştirici bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Aklınız yerine duygularınız ile davranırsanız, ilişkileriniz yeni boyutlar kazanacak.

Terazi Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Bugün dikkatinizi kendinize odaklayacak ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Üstelik huzursuzluk ve gerilim hissetmeden içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilir ve daha önce rahatsız eden düşüncelerden uzaklaşıp daha yapıcı bir tavır içine girebilirsiniz. Alacağınız davetlere gidebilir, etkileyici ve farklı görüşlere sahip kişilerle tanışabilirsiniz. Veya tanışmış olduğunuz kişiler ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Bugün eski dostlarınız ile haberleşebilirsiniz ve arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz. Bu arada eski dostlarınızın ziyaretine gitmeyi düşünebilirsiniz.

Akrep Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Bugün yoğun duygular ve farklı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Bazı olaylar baskı duygusu uyandırabilir fakat bugün dostlarınız ile haberleşebilirsiniz ve sevdiğiniz ile birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Meydana gelen olaylar ve karşılaştığınız kişiler, duygularınızın derinleşmesine neden olacak ve bazı karşılaşmalar sizi heyecanlandıracak. Sevdiğiniz ile birlikte keyifli vakit geçirebilir ve dost davetlerine gidebilirsiniz. Eski isteklerinizi hatırlayabilirsiniz ve ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler daha sıcak olacak ve ilişkilerinize bakış açınız değişecek.

Oğlak Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için daha kuvvetli arzular duyacaksınız. Sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir ve yaşam felsefenizi tamamen değiştirebilirsiniz. Bu arada daha önce saygı duymuş olduğunuz ne varsa sizin gözünüzde saygısını yitirebilir. Ve başka felsefeler, başka yaşam biçimleri dikkatinizi çekebilir. Bu arada sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yepyeni boyutlar kazanacak. Duygularınızı ve isteklerinizi ona yansıtabilir, ilişkilerinizi daha sıcak boyutlara ulaştırabilirsiniz. Seyahate çıkabilir veya seyahat hazırlıkları yapabilirsiniz.

Kova Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Hem özgür olmak ve farklı şeyler yaşamak istiyorsunuz, hem de bugüne kadar öğrendiğiniz değerleri korumak için mücadele ediyorsunuz. Ancak şimdi düşünceleriniz değişiyor ve olaylara çok başka açılardan bakmaya başlayacaksınız. Karşılaştığınız kişilerden etkilenebilir ve kendinizi yenilemek için harekete geçebilirsiniz. Bugün çeşitli davetler alabilir, katılacağınız organizasyonlarda eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler ve davetler sizi heyecanlandıracak ve hareketli bir gün geçireceksiniz.

Balık Günlük Burç Yorumu 26 Aralık 2013

Dedikodular ve arkadaşlarınızın veya yakınlarınızın arasında çıkan anlaşmazlıklar kafanızı karıştırabilir. Size ihtiyacı olan yakınlarınızla ilgilenmek yerine sevdiğinizle vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Aslında kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmaya ihtiyacınız var ve bugün düşüncelerinizi zorlayan ortamlardan uzaklaşıp sevdiğiniz konularla ilgileneceksiniz. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmayın ve aklınız yerine duygularınız ile hareket edin. Duyduğunuz haberler yanıltıcı olabilir veya yanlış anlamalar olabilir fakat iyimser duygularınız ile yatıştırıcı ve birleştirici olabilirsiniz.