Koç Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013
Hareketli bir gün !Çeşitli organizasyonlar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hareketli bir gün geçireceksiniz ancak güç mücadelesi yapmayın ve dikkatinizi tek bir konuya odaklamak için özen gösterin. İstekleriniz, yapabileceğinizden daha büyük olabilir veya kendinizi yenilemeniz gerekebilir. değişiklilker günü bugün ! Hadi o zaman bu değişiklikler için iş başına...

Boğa Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Boğalar için keyifli gün !Dikkatinizi isteklerinize odaklayacaksınız. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik hoş fırsatlar ile karşılaştığınız bir dönemdesiniz. Saygın çevreler sizi destekliyor ve dikkatinizi kariyere odaklayabilirsiniz. Tarzınız ve olaylara bakış açınız tamamen değişiyor.sabır ile her şeyi çözebilirsiniz, sabretmeyi unutmayın!

İkizler Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

İkizleri dalgalı bir gün bekliyor! Karşılaştığınız olaylardan etkilenebilirsiniz. Daha önce sizi zorlayan olayları şimdi daha farklı açılardan yorumlayabilir ve yapıcı bir tavır içine girebilirsiniz. Farklı görüşler ve değişik düşünen kişilerle karşılaşmak, duygu ve düşüncelerinizi değiştirmenize yardımcı olacak. çeşitli isteklernizi gerçekleştirmek için uğraşacaksınız...

Yengeç Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Yengeçlere heyecanlı bir gün !Kendinizi çok farklı hissedeceksiniz. Aslında şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz fakat içinizden yükselen kuvvetli arzuların zorlayıcı etkisi ile başa çıkmak pek kolay değil.Şok geçireceğiniz olaylar sizi bekliyor... Güçlü olmak için kuvvetli arzular içine girebilirsiniz. Derinden etkileyici ve değiştirici olaylar karşısında düşünceleriniz de derinleşecek. Stratejinizi gözden geçireceksiniz ve duygularınızın derinleştiğini hissedeceksiniz. 

Aslan Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Heyecanlı bir gün ama huzursuzlukta var! Fakat yaratıcılık gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve şimdiye kadar dikkatinizi çekmeyen farklı konulara ilgi duyacaksınız. Bugün sürpriz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Önemli konular sizi bekliyor !

Başak Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Başaklar daklgın ve duygusal !Eski ideallerinizin değiştiğini hissedebilirsiniz ve geleceğe yönelik gizli niyetler içine girebilirsiniz. Güçlü kişiler ile iletişiminiz kuvvetlenecek. Bu arada bazı kaygılarınız da olabilir fakat bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Yapmanız gereken işleri fazla zorlanmadan yapacaksınız. İsteklerinizin en tepe noktasındasınız...

Terazi Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Bugün sizi kıskanacaklar!. Projelerinizi uygulamaya başlamadan önce araştırın ve ilgisi olmayan kişilere anlatmaktan kaçının. Anlaşmalar, sözleşmeler ve yapmak istediğiniz projelerle ilgili çalışmalar sırasında ortaya çıkabilecek karışıklıklar yüzünden fikirleriniz değişebilir. Karar değiştirmeyin,tersliklere sebep olmayın !

Akrep Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Keyifli bir gün sizi bekliyor! Dikkatinizi kendinize ve isteklerinize odaklayacaksınız. Bugün kendinizi duygusallığa kaptırmayacaksınız ve büyük hedeflerinize ulaşmak için stratejinizi gözden geçireceksiniz. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz ve etkileyici kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Üst düzey yöneticiler ve güçlü kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bütçenizi aşmayın, sonra şaşırıp kalmayın.

Yay Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Dalgalanan duygular ! Dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Öğlene doğru karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandırabilir. Sürpriz gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz ve yaratıcılık gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz. Bugün teknoloji ile çok ilgileneceksiniz.

Oğlak Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

kendinizi iyi hissedeceksiniz ! Güne farklı duygular ile başlayacaksınız Hayal gücünüz ve sezgileriniz yüksek olacak. Fakat meydana gelen ani değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Öğlene doğru sabırsızlık ve gerilim hissedebilirsiniz. Etkileyici ve güce sahip kişiler ile güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Kendinizi yenilemek ve değiştirmek istediğiniz bir dönemdesiniz ve bunun gerilimini yaşıyor olabilirsiniz. Maddi ve manevi güç peşindesiniz.

Kova Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Bugün yaratıcı işler peşindesiniz !yaratıcılık gerektiren alanlarda çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni istekler ve yepyeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sürpriz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz ve dikkatinizi isteklerinize odaklayabilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz. İçinizdeki garip duygular sizi tuhaf yerlere götürecek...

Balık Günlük Burç Yorumu 25 Aralık 2013

Balıklar ağlamaluı bir günde ! Duygularınızın esiri olacaksınız.Yoğun duygularla güne başlayabilirsiniz. Aklınıza anneniz veya geçmişte yaşadığınız duygusal anlar gelebilir. Hassasiyetiniz yüksek olacak. Fakat öğlene doğru heyecan duyacağınız gelişmeler olabilir. Hayal gücünüzü uyandıran gelişmelerin olduğu bir dönem… Sezgileriniz yükseliyor ve meydana gelen olaylar ideallerinizi gözden geçirmenize neden olacak.