KOÇ:Bugün, iş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz, güvendiğiniz insanları tarafsızca gözlemleyin. Belki farkına varamadığınız olumlu ya da olumsuz yönlerini keşfedeceksiniz. Sizin tanıdığınız insanların farklı yüzlerini göreceksiniz. Bu süreçte yüzleşmeler sizlere biraz sarsıcı gelse de ilerleyen zamanla birlikte olumlu etkilerini deneyimleyeceksiniz. İş hayatınızda maddi çıkar ve menfaatlerin ön plana çıkması ile tartışmalar yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir beraberliği ısrarla devam ettirme çabasındaysanız birlikte olduğunuz insan ona ne kadar yabancılaştığınızı, yakınınızdayken ne kadar uzağınızda olduğunu fark edebilir. Ciddi bir şekilde ilişkinizle ilgili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bekar Koç’lar, yeni bir beraberliğe adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.


BOĞA:Gökyüzü bugün, dostlarınızın size olan sonsuz güven ve desteğinin rakiplerinizi kıskandıracağına işaret etmekte. Bilmelisiniz ki kendi tuzaklarına kendilerinin düşmüş olmasının hezimeti size karşı saldırgan bir tutum içine girmelerine sebep olacaktır. Sizler de bu tarz davranışlara sessiz kalacak insanlar değilsiniz. Sözlerinizle karşınızdaki insanlara iyi bir ders vereceğiniz kesin. Bugün işinizle ilgili orijinal fikirlerinizi uygulamaya koyabilir, kısa bir süre içinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu boğaz ağrıları. Dinlenin ve kendinize zaman ayırın. Özel yaşamınızda ise bekar Boğa’lar, karşı cinsten gelecek şaşırtıcı teklifler söz konusu.


İKİZLER:Gökyüzü bugün, işinizi zora sokacak durumlarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Sabırlı olursanız yapılan hata ve sergilenen tutum sizin kararlılığınızla ilerleyen saatlerde istediğiniz yönde ilerleyecektir. Özel yaşamınızda ise karışık olaylar yaşanabilir. Eski sevgilinizden gelen mail ya da mesaj, devam eden ilişkinizde problemler yaşanmasına sebep olabilir. Eş ya da sevgilinizin sizi suçlayan tavırları ve sizi dinlemeden hareket etmesi ile çileden çıkabilir, tartışmayı bir kenara bırakıp ilişkinizin devam edip etmeyeceğini düşünmek için yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Anlık kararlar almadan önce olan biten her şeyi tarafsızca değerlendirin.


YENGEÇ:Gökyüzü bugün, yakın çevrenizdeki insanların her yaptığınızı eleştiren tavırlarına son vermeleri için ciddi tepkiler verebileceğinize işaret etmekte. Yaşamınızı yönetmeye kalkan duyarsız davranışlarına karşı sergilediğiniz tutumda haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini ve sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Bunun getirdiği huzuru iş hayatınıza yansıtacaksınız. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve yolunuza bakın. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle ortak kararlar almanız her ikiniz için de olumlu sonuçlar getirecektir.


ASLAN:Maddi anlamda beklentilerinizin hızlı gelişmelerle istediğiniz yönde gerçekleşeceği bir gündesiniz. Hukuksal konularda sıkıntıları olan Aslan’lar, problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar. Sabrınızı zorlamak hiç kimse için olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Bekar Aslan’lar, bugün eski sevgiliniz, pişmanlıkları ile karşınıza gelebilir ve duygusal bir konuşma ile sizi etkileme çabası içine girebilir. Duygularınızla aklınız aynı mesajı veriyorsa bir şans daha vermek için karar sizin.


BAŞAK:Gökyüzü, sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak, aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek ve planlamalarda bulunacaksınız. İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise evli Başak’lar, eşinizin iş hayatında yaşanacak sürpriz ve oldukça şanslı gelişmeler söz konusu olabilir.


TERAZİ:Bugün, hayalini kurduğunuz bir teklif hiç beklemediğiniz bir insanın aracılığı ile karşınıza çıkabilir, tereddüt etmeden kabul edin ve yeni oluşumların içinde yer almaktan mutluluk duyun. Hızlı düşünmeli fakat mümkün olduğunca acele davranarak hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinize olan ilgi ve sevginizi söz ve davranışlarınızla ifade etmeniz, onun zor günlerinde yanında olmanız size olan aşkını ve saygısını daha da güçlendirecek. Beraberliği olmayan Terazi'ler, iki insanın arasında kalmanın zorluğunu deneyimleyebilirsiniz.


AKREP:Bugün iş hayatınızda haklarınız ve çıkarlarınızı korumak yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin ve uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilir ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz ve maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Akrep’ler, aşkın rüzgarı tüm ruhunuzu sarabilir, acele kararlar vermeden sadece duygularınızla değil mantığınızı da kullanarak hareket etmelisiniz.


YAY:Gökyüzü bugün, fevri çıkışlar sergilemekten ve ani kararlae alıp uygulamaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Sonuçları oldukça sıkıntılı olabilir. Sakinleşini derin derin nefes alın ve kimsenin kızgın ve öfkeli ruh halinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sakinleşmeyi ne yaparsanız yapın başaramadıysanız bulunduğunuz ortamdan kısa süreli de olsa uzaklaşın ve tartışmaların size sadece zarar getireceğini bilerek hareket etmeye çalışın. Bugün iç dünyanıza yönelin; kızgınlıklarınızı, kalbinizdeki yaraları, yaşadıklarınızı, yaşayacaklarınızı, yapmanız gerekenleri ve sevdiklerinizi düşünün. Meditasyon veya dua ile ruhunuzu dinlendirin. Aile bireyleri ile ilişkilerinize önem verin ve onların tavsiyelerini mutlaka dikkate alın.


OĞLAK:Kendinize olan güveniniz ve girişimci tavırlarınız bugün işinizle ilgili konularda yetkililerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın desteğini alacağınıza işaret ediyor. Karşılaştığınız engel ve problemlere rağmen çözüme yönelik pratik tavırlarınız ve orijinal düşünceleriniz hak ettiği değeri görecektir. Özel yaşamınızda kendi ailenizi ilgilendiren meselelerle ilgilenecek, alım satım gibi konularda ortaklaşa hareket etmenin karını hep birlikte elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinize biraz daha özen göstermeli, duygularınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz. Sevginizi gösterdiğiniz takdirde eş ya da sevgilinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini göreceksiniz.


KOVA: İş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanların sizden beklentileri fazlasıyla yükselecek. Beklenenleri sağlamakta özellikle finansal konularda zorlanabilirsiniz. Şimdi birlikte hareket etmekte zorunda olduğunuz konu ve insanlara karşı akılcı yaklaşımlarda bulunarak maddi kaynakları artırmanın ve düzenli hale getirmenin yollarını bulmalı ve uygulamaya başlamalısınız. Özel yaşamınızda ise sorunlardan kaçmak yerine üzerine gitmeli ve gerçekleri kabul ederek uzlaşmacı bir tutum içinde birlikteliğiniz adına en doğru kararı vermelisiniz. Bu konuda iç sesinizin size rehberlik etmesine izin verin.


BALIK:Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine iş birliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Kendi fikirlerinize muhalefet edilmesini boyun eğdiriliyormuş hissine kapılmadan değerlendirirseniz tabi ki haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı ve hemen karar vermemelisiniz. Bu konuda çalıştığınız insanların baskısı söz konusu olabilir. Ruhsal olarak aydınlandığınız ve mistik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız her şeyi çok daha derin bir şekilde anlayarak değerlendireceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.