Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, çarşıya alışveriş yapmaya giden 2 aylık evli kadından 4 gündür haber alınamıyor.
"ALIŞVERİŞ YAPACAĞIM" DİYE EVDEN ÇIKTI
Nurdağı ilçesinin Esenyurt Mahallesinde, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde babasıyla bayramlaşmaya gitmeden önce "alışveriş yapacağım" diye çarşıya çıkan 22 yaşındaki Derya Polat'dan haber alınamıyor. Derya Polat, telefonla eşi Mehmet Polat'ı arayarak siyah bir araçtan şüphelendiğini söyledi ve telefonun kapandı.

ÇARŞIDA ARADI, BULAMADIEşi Derya Polat'ı tekrar arayan Mehmet Polat eşinin telefonunun kapalı olması üzerine durumdan şüphelenerek, çarşıya eşini aramaya gitti. Çarşıda eşini bulamayan Mehmet Polat Kayınpederini aradı. Ancak eşinin babasına gitmediğini öğrenen Mehmet Polat gün boyunca aramalarını sürdürdü. Ancak bir sonuç alınamadı.

"SİYAH BİR ARAÇTAN ŞÜPHELENDİĞİNİ SÖYLEDİ"Mehmet Polat daha sonra durumu polise bildirdiğini söyledi. Polat, "Eşimle 2 ay önce severek evlendik. Aramızda hiçbir sorun yok. Çevremizde şüphelendiğimiz birileri de yok. Bayramın 3. günü babasına bayramlaşmaya gideceğini fakat gitmeden önce çarşıda alışveriş yapacağını söyledi. Ben de eşime izin verdim. Çarşıya gittiğinde beni arayarak siyah bir araçtan şüphelendiğini söyledi. O sırada telefonu kapandı. Tekrar aradım ama ulaşamadım. Durumdan şüphelenerek çarşıya eşimi aramaya çıktım, aradım bulamadım. Bütün akrabalarıma da sordum hiçbir sonuca ulaşamadım. Eşimin biran önce bulunmasını istiyorum. Tüm yetkililerden yardım bekliyorum. Duyan, gören veya haber alan vatandaşların da polis ekiplerine haber vererek bize ulaşmasını istiyorum" diye konuştu.