KOÇ

İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. İlginç iletişimler içine girebilirsiniz ve size farklı gelecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşacaksınız ve iletişimleriniz son derece uyumlu olacaktır.

BOĞA

Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde değişken bir psıkolojı göstereceksiniz ve genel bir isteksizlik duyabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bazı fırsatları yeterince değerlendiremeyebilirsiniz.

İKİZLER

Şanslı olmak bazen yetmeyebilir ve sorunlar canınızı ciddi şekilde sıkabilir. Bazı insanların problemlerinizi cözmeniz için yardım talebini ciddiye almalı hatta problemlerinizi cözebilecek insanlardan destek istemek konusunda aktif olmalısınız. Ekonomik olarak iyileşmeler yakın.

YENGEÇ

İş ortamında tanıştığınız bir insanla aranızda sıkı bir dostluk gelişebilir. Duygusal acıdan geçmişinizde varolan sorunları gözden geçirirken hangi karar ve tutumların sizi olumsuz etkilediğini net olarak görebileceksiniz. Bu durum karar verme mekanizmanızdaki problemleri çözmenizi sağlayacak

ASLAN

Bugün işlerinizi rahatlıkla yoluna koyabileceksiniz. Kişisel işlerinize vakit ayırmak konusunda daha dikkatli olmalısınız. Duygusal hayatınızdaki kişi ile iletişim kurmak konusunda ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz Bu sürecte biraz sabırlı olmakta yarar var.

BAŞAK

Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen, para elinizden uçup gidiyor. Yeni tanıştığınız ve sempatik bulduğunuz biri, bir yakınınızın kötü bir şekilde dedikodusunu yapıyor. İlgilenmenizde yarar olacak. Duygusal olarak yoğun heyecanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ilginç bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ

Aşk yaşamınızda bir istikrar yakalamaya çalışıyorsunuz. Kendinize bakmaya başlamanız, çevrenizdekilerin hemen dikkatini çekmenize yol açtı. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

AKREP

Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir.Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. Aslında çok sevilen birisiniz. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu izlenim size yeni teklifler getirebilir.

YAY

Aile çevrenizle aranızda ki buzlar ermieye başlamış olabilir.Özel hayatınızla ilgili heycanlı planlar yapabilir ve hayaller kurabilirsiniz. Kariyer hayatınızda gelişen olayların sizi biraz yorsa da duygusal hayanızla ilgili pozitif gelişmelerin yaşanmaya devam etmesi sizin mutlu olmanızı sağlayacak.

OĞLAK

Kararsız ve birazda enerjisiz görünmeniz çevrenin etkisi altında kalmanıza neden oluyor. Bir kişinin sizinle yapacağı bir konuşma hayatınızla ilgili daha net adımlar atmanıza neden olabilir. Bu donem kariyer hayatınızla ilgili konuları çözmek için atacağınız adımlar geleceğe yönelik bir sürecin başlangıcı olabilir.

KOVA

İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum biraz sinirlerinizi bozabilir. Memnun kalmadığınız şeyleri iş çevrenizle paylaşmalısınız. Duygusal acıdan ise süreli bir sorunun üstesinden gelmek için cok caba harcayabilirsiniz.

BALIK

Bir insanın tavırlarına tahammül edememeniz sizi oldukça huysuz yapabilir. Manevi acıdan etkiye cok acık bir dönemdesiniz. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.