- SAMSUN'da bir okulun kantininden sucuklu tost ve hamburger yiyip ayran içen 4 öğrenci zehirlenince hastaneye kaldırıldı. Gıda, Tarım ve Hayvanlıcık İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler okul kantininden incelenmek üzere sucuk ve hamburger örnekleri aldı. 
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde bir okulun farklı sınıflarda eğitim gören 7 sınıf öğrencileri 14 yaşındaki Melise Suda Kaya, Buğra Yılmaz, Talha Eren ve Neslihan Arik tenefüse çıktıklarında okul kantinine giderek sucuklu tost ve hamburger yiyip ayran içti. Bir süre sonra 4 öğrenci karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri başlayınca olay okul yönetimine bildirildi. Hastalanan öğrenciler özel otomobiblerle Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada serum bağlanarak tedavi altına alınan ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen öğrencilerin yedikleri gıdadan zehirlendikleri belirlendi. 
Çocuklarının zehirlendiğini öğrenen öğrenci velileri de hastaneye gelerek çocuklarının sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Zehirlenme olayının ardından okula gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri de kantinde satılan sucuk ve hamburgerden incelenmek üzere numune aldı. Konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.