SAMSUN'da yetiştirme yurdunda kalan 14 yaşındaki E.K. adlı kıza bir eve götürüp döverek zorla ters ilişkiye girdiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 22 yaşındaki Uğur Karabaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay yaklaşık 4 ay önce İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurdunda kalan ve 9. sınıf öğrencisi olan E.K., yurtta kalan bir kız arkadaşı aracılığıyla tanıştığı otomobil yedek parça dükkanında çalışan Uğur K. ile arkadaş olduktan sonra zaman zaman buluşup gezdi. E.K. geçen Temmuz ayında 15 yaşındaki yurt arkadaşı Y.S. adlı kızla birlikte yurttan izin alarak dışarı çıktı ve Uğur Karabaş ile buluştu. Bir süre gezdikten sonra Uğur Karabaş, iki kızı da ilçeye bağlı Baruthane Mahallesi'ndeki bir eve götürdü. Y.S. bir süre sonre evden ayrıldı. Uğur Karabaş evde yanlız kaldığı E.K.'yı kolundan tutarak yatak odasına götürmek istedi. Karabaş, kız karşı çıkınca iddiaya göre tokat atıp zorla odaya götürüp burada ters ilişkiye girdikten sonra birlikte evden ayrıldı. Başına gelenlerin ardından yetiştirme yurduna dönen E.K. olayı yurt yetkililerine anlattı.
Bunun üzerine yurt yetkkilileri ile E.K. polise giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından polis soruşturma başlattı. Uğur Karabaş ise bu olayın ardından bir daha E.K.'yı aramadı. Uzun süre şüphelinin yakalanması için soruşturma yürüten polis dün Uğur Karabaş'ın çalıştığı işyerini tespit etti. Ekipler işyerine giderek şüpheliyi gözaltına aldı. 
Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen Uğur Karabaş bugün işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından 'küçük yaşta kız çocuğuna cinsel saldırı' suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.