ADANA'da 33 yaşındaki Hasan Ş. ile akrabası 17 yaşındaki İbrahim Ş., yolda yürüyen 18 yaşındaki İzzettin Akpınar'ı av tüfeğiyle ateş edip öldürdü, arkadaşı 20 yaşındaki Vedat Süüt'ü de yaraladı.
Olay, Barbaros Mahallesi Eminağa Caddesi'nde meydana geldi. İzzettin Akpınar arkadaşı i Vedat Süüt ile caddede yürüdüğü sırada aralarında geçmişe dayalı husumet bulunduğu ileri sürülen Hasan Ş. ile akrabası İbrahim Ş.'nin silahlı saldırısına uğradı. Motosikletle hareket halindeyken av tüfeğiyle ateş açan saldırganlar kaçarken İzzettin Akpınar ve Vedat Süüt vücutlarına isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Başından yaralanan İzzettin Akpınar özel araçla, Vedat Süüt ise ambulansla Adana TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Akpınar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Süüt tedaviye alındı.
Olay sonrası görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri kısa sürede cinayet şüphelilerini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

FOTOĞRAFLI