Sayın Yazıişleri müdürlerine;

'ÜNİVERSİTEDE SİLAHLI KAVGA: 7 YARALI' başlıklı haber kaynağından alınan son bilgilerle yeniden geçildi.

--------------------

YENİDEN   ELAZIĞ Fırat Üniversitesi'nde kantin işleten İlhami Çiçek'in sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartıştığı Önder Şahin ile üniversite içerisinde çıkan tabancalı, bıçakla kavgada biri polis 6 kişi yarlandı.

Kavga, Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu önünde meydana geldi. İddiaya yüksekokulun kantinini işleten İlhami Çiçek, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden henüz bilinmeyen nedenle Önder Şahin ile tartıştı. Tartışmanın ardından Şahin, yanına bazı kişileri de olarak Meslek Yüksekokulu'na geldi. Burada iki grup arasında süren tantışma kısa sürede tabanca ve bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Sayan ile birlikte 6 kişi yaralandı. Polis ve üniversite güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği olaylar güçlükle sonlandırıldı.

Yaralılar Fırat Üniversitesi Hastanesi ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olaya karışan Önder Şahin de bazı yaralıları kullandığı 59 YF 790 plakalı aracı ile Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Şahin'in hastane otoparkında terk ettiği otomobilde polisin yaptığı incelemede kurşun izlerine rastlandı. Polis, olaya karışanları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.