BEŞİKTAŞ’ta kırmızı ışıkta duran halk otobüsüne 09.30’da yağmurlu havada arkadan gelen İstanbul Otobüs A.Ş.’ye ait halk otobüsünün çarpması sonucu, her iki araçta bulunan 5 yolcu hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.
Barbaros Bulvarı Yıldız kavşağında meydana gelen kazada, Kabataş yönüne seyir halindeki Mahmut Varışlı yönetimindeki 34 HY 7488 plakalı halk otobüsü, kırmızı ışıkta durdu.
Bu sırada, arkadan gelen Eyüp Göllü yönetimindeki 34 HY 6744 plakalı otobüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayarak öndeki otobüse çarptı. Bu sırada, direksiyonu tretuvara kırarak durdu.
Kaza sırasında her iki otobüste bulunan 5 yolcu hafif yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere sevk edilirken, kaza nedeniyle sıkışan trafik otobüslerin götürülmesiyle normale döndü. Her iki otobüste ayakta yolcunun az olması nedeniyle, daha fazla yaralanma olmadı.
Görgü tanıkları arkadan gelen otobüsün yağmur nedeniyle duramayarak öndeki otobüse çarptığını belirtti. Polisin kaza ile ilgili incelemesi sürüyor.
FOTOĞRAFLI