(EK BİLGİ VE FOTOĞRAFLARLA YENİDEN)

----------------------------------------------

 
Ramazan ALMAÇAYIR/İSTANBUL, () SANCAKTEPE'de ağaçlık alanda başından silahla vurularak öldürülmüş bir kadın bulundu.

Atatürk Mahallesi Dumanlar sokak bitimindeki ağaçlık alanda bir kadına ait ceset olduğunu görenler polisi aradı. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri yerde cansız yatan kadının başından silahla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

KARNE ALMAYA GİDEN ÖĞRENCİ VE VELİLER ŞOK YAŞADI

Okulların tatile girmesi nedeniyle karne almak için sabah saatlerinde sokağa çıkan veli ve öğrenciler de bu manzaraya tanık oldu.

Bir veli çocukların cesedi görmesine engel olmaya çalıştı. Polislerin cesedin çevresinde yaptığı incelemede bir tane boş kovan bulundu. Olay Yeri İnceleme ekipleri ağaçlık alanda dedektörle olayda kullanılan silahı aradı. Bir mahalle sakini olayla ilgili olarak, "akşam biriyle tartıştığını söylüyorlar, silahla öldürmüşler" diye konuştu.

 ANNESİ VE AĞABEYİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

 Üstünden kimliğini belirleyecek bir belgenin çıkmadığı kadının, annesi ve ağabeyi Mustafa Eraslan olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Yapılan inceleme sonucu öldürülen kadının adının Zeynep Eraslan olduğu belirlendi. 38 yaşındaki kadının bir süre önce kocasıyla tartıştığı ve ağabeyinin evine gittiği öğrenildi. Kadının 15 gün önce eşi Zerbat Eraslan tarafından alındığı ve bu süre zarfında kendisine ulaşılamadığı iddia edildi. Kadının cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(FOTOĞRAF)