İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, yol kenarında yürürken sürücüsü ve plakası belirsiz bir otomobilin çarptığı 72 yaşındaki Hüseyin Gençtürk, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen yeni yıla saatler kala hayatından oldu. Kaçan sürücünün arandığı bildirildi.

Kaza, bugün saat 20.00 sıralarında, Bostanlı Semti Atakent Mahallesi Hasan Ali Yücel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yol kenarında yürüdüğü belirtilen evli ve 2 çocuk babası, işçi emeklisi Hüseyin Gençtürk'e, plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen kırmızı renkli bir otomobil çarpıp kaçtı. Yola savrulup ağır yaralanan Gençtürk, ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Gençtürk, yeni yıla saatler kala hayatını yitirdi.

KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

Yaklaşık 6 ay önce yine bir kaza onucu hafif yaralandığı öğrenilen Gençtürk'e çarpıp kaçan sürücünün yakalanması için çalışmaların sürdüğü, otomobilin aynasının kaza yerinde düştüğü, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin inceleneceği kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.