MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, denemeye çıktığı yeni aldığı ikinci el otomobili takla atan 24 yaşındaki Mert Özdem ile yanındaki arkadaşı 23 yaşındaki Volkan Yıldız, şans eseri kazayı yara almadan atlattı.
Oto yıkamacısı Mert Özdem, yeni satın aldığı 41 PB 140 plakalı otomobili denemek için dün saat 20.00 sıralarında Bodrum-Milas karayoluna çıktı. Kaynar Mevkii’ne geldiğinde, iddiaya göre, öndeki aracın fırlattığı taşın camına gelmesi sonucu Özdem direksiyon kontrolünü kaybetti. Savrulan otomobil üç takla atıp ters döndü. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Özdem ile yanındaki arkadaşı Volkan Yıldız, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kendi imkanlarıyla otomobilin kırılan arka camından sürünerek çıkan iki arkadaş, kısa bir süre sonra üzerlerindeki şaşkınlığı atıp birbirleriyle şakalaşmaya başladı. İki genç, önlem amacıyla ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi.
Otomobil sürücüsü Özdem, "Önümüzdeki giden araç taş fırlattı ve camımıza geldi. Ne olduysa o anda oldu. Bir anda takla atmaya başladık. Canımıza bir şey olmadığı için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Otomobilim hurdaya dönse de canımıza bir şey olmadığı için üzülmüyoruz" dedi.