ANTALYA'da 27 yaşındaki Ahmet Aslan, patates yemeği yapma isteğini reddeden annesi 51 yaşındaki Memduhe Aslan'ı sırtından bıçakladı.
Olay, saat 11.30 sıralarında Teomanpaşa Mahallesi 2267 Sokak 18 Numara'da bulunan Halil Ünal Apartmanı'nın 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Ahmet Aslan, birlikte yaşadığı annesi Memduhe Aslan'dan patates yemeği yapmasını istedi. Memduhe Aslan'ın bu isteği reddetmesi üzerine Ahmet Aslan, mutfaktan aldığı bıçağı annesinin sırtına sapladı. Daha sonra Çallı'da bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne giden Ahmet Aslan, kapıdaki polislere "Annemi sırtından bıçakladım. Teslim olmaya geldim" dedi. Gözaltına alınan Ahmet Aslan, polislerle birlikte eve getirildi. Olay yerine çağrılan ambulans görevlilerinin ilk müdahaleyi evde yaptığı Memduhe Aslan, daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Ahmet Aslan, gazetecilerin "Annenizi neden bıçakladınız" sorusuna, "Başbakana, Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanına sorunlarım olduğunu sürekli söyledim. Başbakandan ve Cumhurbaşkanından annemle geçinemediğimizi ve yardım istediğimi söyledim. Annem sürekli küfür ediyordu. Geçinemiyorduk" dedi.