AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen H.Ç. (24), 7 yaşındaki yeğeninin bacağından bıçakladı ve iki katlı evin çatısına çıkarak intihara etmek istedi.

Olay, saat 19.30 sıralarına Muammer Aksoy mahallesi 1246 sokakta meydana geldi. Psikolojik sorunlar yaşayan H.Ç., iddiaya göre sinir krizi geçirdi ve evde bulunan 7 yaşındaki yeğeni B.Ç.'yi bıçakla bacağından yaraladı. İşsiz olduğu öğrenilen H.Ç., yeğenini bıçakladıktan sonra banyoya girerek bıçakla kendisine zarar vermek istedi. Bacağından hafif şekilde yaralanan B.Ç., olayı babası Ahmet Ç.'ye söyledi. Ahmet Çelik banyo kapasını kırarak kardeşinin elinden bıçağı aldığı sırada H.Ç., ağabeyinin elinden kurtularak iki katlı evlerinin çatısına çıkarak atlamak istedi. Ahmet Ç., kardeşinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kardeşini yakalayarak çatıdan indirdi. Polis ekipleri, H.Ç.'yi, ambulansa bindirdi. Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.Ç. ve yeğeni B.Ç. tedavi altına alındı.

Geçimini hurdacılık yaparak kazanan Ağabey Ahmet Ç. ise kardeşinin üç yıldan beri psikolojik sorunla yaşadığını belirterek, "Kardeşim rahatsız olduğu ve üç yıldan beri de sürekli olarak böyle olaylar yapmaya başladı biz artık bunu kontrol edemiyoruz. Yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.