KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde 81 yaşındaki Kemal Şeker, evinin bitişiğindeki kiraz bahçesinde ölü bulundu. Şüphe üzerine gözaltına alınan Şeker'in 13 yıllık eşi 48 yaşındaki F.Ş.'nin ifadesinde, "O gün akşam kavga etmiştik. O da kahveye gitmek için evden çıktı. Yere düştüğünü gördüm, kızdığım için ilgilenmedim. Düştüğü yerde iki gün kaldı. Atsın diye kalp ilaçlarını da yanına bıraktım" dediği öğrenildi. Şeker'in geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü anlaşılırken, akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen F.Ş. de Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olay, eskiden belde statüsünde olan Gölçayır Mahallesi'nde meydana geldi. Fatma Gök, geçen cuma günü 2 gündür haber alamadığı babası Kemal Şeker'i kontrol etmek için yanına yemek alıp, evine gitti. Gök, evin bitişindeki kiraz bahçesinde babasını yerde yatarken buldu. Ardından jandarmaya ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Şeker'in öldüğünü saptadı. Şeker'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma da şüphe üzerine Kemal Şeker'in, ikinci evliliğini yaptığı eşi F.Ş.'yi gözaltına aldı.
EŞİNİN İFADESİNİ KAN DONDURDU
Gözaltına alınan F.Ş., ifadesinde eşinin geçen çarşamba günü kahveye gitmek için evden çıktığını belirterek, "O gün akşam kavga etmiştik. O da kahveye gitmek için evden çıktı. Yere düştüğünü gördüm, fakat kızdığım için ilgilenmedim. Düştüğü yerde iki gün kaldı. Atsın diye kalp ilaçlarını da yanına bıraktım" dediği öğrenildi. Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen F.Ş., Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şeker'in yapılan otopsisinde geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü anlaşıldı.
ÇİFT REKLAM FİLMİNDE OYNAMIŞ
13 yıldır evli olan Kemal Şeker ve eşi F.Ş.'nin ise zorunla deprem sigortasının anlatıldığı reklam filminde oynadıkları ortaya çıktı. Kemal Şeker, oynadığı reklam filminde 2002 yılında Afyonkarahisar'ın Sultandağı İlçesi'nde meydana gelen depremin ardından evlerinin de hasar gördüğünü, ancak daha önce evini deprem sigortası yaptırdığı için o dönem sigortadan 7 bin 500 lira aldıklarını ve mutlu olduklarını anlatıyor.

ATM(İA/SS) (FOTOĞRAFLI)