Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da 88 yaşındaki Ahmet Erşahin, oturduğu apartmanın 5'inci katındaki evinin mutfak penceresinden düşerek hayatını kaybetti.
Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Toros Mahallesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Doğan Apartmanı'nın 5'inci katındaki dairede tek başına yaşayan Ahmet Erşahin'in düştüğünü gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 görevlileri, Ahmet Erşahin'in öldüğünü belirledi. Erşahin'in cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polislerin evde yaptığı incelemede ise, mutfaktaki pencerenin önünde devrilmiş bir sandalye bulundu. Erşahin'in mutfak tezgahından bir şey almak için çıktığı sandalyenin devrilmesi sonucu, pencereden düşmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.
Acı haberi alarak eve gelen Erşahin'in öğretmen oğlu Mehmet Akif Erşahin gözyaşlarına boğuldu. Erşahin, babası ile sabah görüştüğünü belirterek, "Sabah yanına geldim. Oturduk yaklaşık 45 dakika sohbet ettik. Sonra işim olduğu için ayrıldım. Hiçbir sorunu, problemi yoktu" dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FK(BK/AK) (FOTOĞRAFLI)