KONYA'da 48 yaşındaki Ahmet Zengin motosikletiyle önündeki otomobili sollamak isterken dengesini kaybedip yere düşerek yaralandı. Yerde ambulans bekleyen Zengin'in eşi Fatma Zengin de yaralı eşinin başından bir an olsun ayrılmadı. 

Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Topraklık Caddesi üzerinde meydana geldi. Ahmet Zengin 42 EN 937 plakalı motosikletiyle önünde giden otomobili sollamak isterken dengesini kaybedip yere düşerek yaralandı. Bacağından yaralanan Zengin, bir süre yerde ambulans bekledi. Eşinin arkasında oturan ve kazayı yara almadan atlatan Fatma Zengin de eşinin başından bir an olsun ayrılmadı. Fatma Zengin eşinin elini tutarak ona moral verdi. Eşinden cep telefonunu isteyen Ahmet Zengin bir yakınını arayarak, "Kaza yaptım. Yaralandım. Şimdi ambulans bekliyorum" demesi dikkat çekti.

Ambulansa alınan Zengin, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Zengin'in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

TY (İA/SSA) (FOTOĞRAFLI)