MANİSA’nın Selendi İlçesi’nde, geçen 20 Ocak’ta bir ahşap iskeleye iple asılı bulunan yanmış erkek cesedinin, 54 yaşındaki emekli imam Bayram Şeker’e ait olduğu belirlendi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Şeker’in, kurduğu iskelenin altında ateş yakıp, kendini iple asarak intihar ettiği anlaşıldı.
Geçen 20 Ocak’ta Mıdıklı Köyü yakınlarındaki ormanlık alanın kenarındaki yolda köylüler tarafından bir erkek cesedi bulundu. Ahşap iskeleye iple asılı, altında yakılan ateş nedeniyle tanınamayacak haldeki erkek ceseninin yanında kimliğini belirtir bir belge de çıkmadı. Savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan cesedin, geçen 16 Ocak’ta ortadan kaybolan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan evli, dört çocuk babası, malulen emekli imam Bayram Şeker’e ait olduğu belirlendi.
Psikolojik sorunları olduğu ve bu nedenle de emekliye ayrıldığı öğrenilen emekli imam Bayram Şeker’in ahşap iskeleye düzenek kurup, altında ateş yaktıktan sonra kendini iple astığı anlaşıldı. Jandarma, Şeker’in intiharı ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.