KADIKÖY D-100 Karayolunda bariyerlere çarparak takla atan otomobil, alev alev yandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılan sürücü kayıplara karışırken, kaza nedeniyle D-100 Karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Kadıköy D-100 Karayolu Ankara istikameti, Kozyatağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 KLV 27 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde bulunan sürücü, çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Sürücünün kurtarılmasından dakikalar sonra, otomobil aniden alev aldı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen polis ekipleri D-100 Karayolunu bir süre araç trafiğine kapattı. Alev alev yanan otomobil itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülürken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Yanan aracın çekici tarafından yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Vatandaşlar tarafından kurtarılan otomobil sürücüsü ise kayıplara karıştı.

SÜRÜCÜ ÇIKARILDIKTAN SONRA ARAÇ YANMAYA BAŞLADI

Kazayı gören bir görgü tanığı ise, "Biz otobüs durağında bekliyorduk. Otomobil bariyerlere çarptı. Daha sonra otomobil takla attı. Durakta bekleyenler, sürücüyü otomobilden çıkardı. Araç daha sonra da yanmaya başladı" dedi.

HK(İY) (FOTOĞRAFLI)