YALOVA’da, ölümünden 7 yıl sonra kemiklerine ulaşılan ve 4 Kasım 2012 tarihinde kemikleri toprağa verilen 25 yaşındaki Fatih Geçer’i tasarlayarak öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 33 yaşındaki Erkut Acar ve 27 yaşındaki Hüseyin Demir ömürboyu hapis cezasına çarptırıldı.
Yalova'da 24 Ocak 2006 tarihinde bakkal Naciye Yiğit ile oğlu Sinan Yiğit evlerinde boğazları kesilerek öldürüldü. Polis, anne ve oğlunun cinayet şüphelilerini 6 yıl süren çalışmanın ardından 400 kişinin ifadesini alıp, 100 kişiyi takip edip, 9 kişinin kan örneklerini aldıktan sonra, geçen ocak ayında yedikleri ekmekteki tükürük izlerini inceleyerek ortaya çıkardı. Polis, tükürükleri olay günü yenilen ekmekteki ile uyuşan Hüseyin Demir ile Erkut Acar'ı yakaladı.
FATİH GEÇER'İ DE ÖLDÜRÜP GÖMDÜKLERİNİ İTİRAF ETTİLER
Yapılan sorgulamalarında suçlarını kabul eden şüpheliler, 2005 yılının Ağustos ayından itibaren kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan arkadaşları Fatih Geçer'i de villasında parası için başına tüfekle tek el ateş ederek öldürdüklerini, cesedini ise Paşaköy'deki araziye gömdüklerini itiraf etti. Olay yerinde bulunan kemiklerin İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemesinde, Fatih Geçer'e ait olduğu tespit edildi. Fatih Geçer’in kemikleri 4 Kasım 2012’de toprağa verildi.
DURUŞMAYA SEBGİS İLE KATILDILAR
Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki bugünkü duruşmaya tutuklu sanıklar Erkut Acar ve Hüseyin Demir, Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Savcı, sanıklar Erkut Acar ve Hüseyin Demir'in maktulleri öldürdüklerinin sabit olduğu, suçu birbiri üzerlerine attıkları, ayrı ayrı cezalandırılmaları gerektiği ve sanıkların atılı cezanın üst sınırında ceza verilmesi yönünde mütalaa verdi.
Fatih Geçer’in ailesinin avukatı Cevdet Bekler, sanıkların suçu müşterek işlediğini söyledi. Avukat Bekler, "Birlikte tasarlayarak suçu işlemişlerdir. Daha önceki cinayetleri de göz önüne alınarak ceza verilmesini istiyoruz" dedi.
Duruşmaya katılan Fatih Geçer’in babası Fethi ile annesi Şengül Geçer de iki sanığın da cezalandırılmasını istedi.
Erkut Acar’ın avukatı Ünal Ercan ise müvekkilinin cinayet olayına katılmadığını, Hüseyin Demir'in olayı tek başına gerçekleştirdiğini savundu. 
Hüseyin Demir’in avukatı Pınar Yıldırım ise daha önce verdikleri savunma dilekçesini tekrarladıkları söyledi ve verilecek cezada indirim talep etti.
CEZADA İNDİRİM YAPILMADI
İfadelerin alınmasının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıkları 'kasten öldürme' suçundan ayrı ayrı ömürboyu hapis cezasına çarptırdı, Heyet cezada herhangi bir indirim yapılmaması kararını da aldı.
Erkut Acar ve Hüseyin Demir, bakkal Naciye Yiğit ve oğlu Sinan Yiğit cinayetleri nedeniyle yargılandıkları Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada da 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 26’şar yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.