BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, üzerine elektrikli su ısıtıcısının devrilmesi sonucu 2,5 yaşındaki Yusuf Can Aras, ağır yaralandı. Durumu ağır olan minik Yusuf Can, ambulans helikopterle İstanbul'daki Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Hamidiye Mahallesi Yeşilbarış Caddesi’ndeki oturan Aras ailesinin küçük oğlu Yusuf Can Aras, mutfak tezgahı üzerinde fişe takılı olan elektrikli su ısıtıcı ile oynamaya başladı. Tezgahtan kayan su ısıtıcısı Yusuf Can Aras’ın üzerine döküldü. Özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilen çocuk, tedavi altına alındı. Acil serviste yapılan tetkikler sonucunda vücudunun yüzde 30’luk kısmında birinci derece yanıklar oluşan ve nefes almakta zorluk çeken minik çocuğun en yakın yanık ünitesi olan hastaneye sevkine karar verildi.
Yapılan telefon trafiği sonucunda İstanbul Kartal Eğitim Araştırma hastanesinde boş bir yerin bulunması üzerine 112 Acil servis ambulansı ile doktor kontrolünde İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisinden alınan minik Yusuf, İnegölspor tesislerine inen ambulans helikopterle İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesine sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.