BURSA'da, iddiaya göre sürücüsü uyuklayan kamyon kontrolden çıkınca, 3 TIR, 1 kamyon ve 1 otomobile çarparak durabildi. 4 kişinin yaralandığı kazada, otomobilde sıkışan 2 kişi güçlükle çıkartılabildi.
Bursa - Yalova Karayolu'nun Ovaakça Mevkii'nde, dün gece meydana gelen trafik kazasında, İstanbul'a gitmekte olan Hüseyin Aydın (40) yönetimindeki 16 GF 322 plakalı kamyon, iddiaya göre sürücünün uyuklaması sonucu karşı yöne geçerek önce Yusuf Polat'ın (50) kullandığı 16 DE 805 plakalı kamyona, ardından Şafak Şafi ile Zafer Camuka'nın içersinde bulunduğu 16 JTD 43 plakalı otomobile çarpıp, satılması için yol kenarına park edilen bir oto galeriye ait üç TIR'a çarparak durabildi. Kamyon sürüleri Hüseyin Aydın ile Yusuf Polat'ın hafif yaralandığı kazada, otomobilde sıkışan Şafak Şafi ve Zafer Camuka, 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri tarafından güçlükle çıkartılıp Muradiye ve Çekirge Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldılar.
Yalova karayolunun gidiş istikametinin iki saat trafiğe kapanmasına neden olan kazayla ilgili soruşturmaya başlandı. US-(FK/AAA)(FOTOĞRAFLI)