SAMSUN'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Meral Güre, satıcı değil, içici olduğunu belirtirken gazetecilere, "Beni bir de böyle çekin" diyerek poz verdi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik 6 ay önce operasyon başlattı. Operasyonun tamamlanması ardından merkez İlkadım, Canik ve Atakum İlçesi'nde 8 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Polisler, Fatih Albayrak, Kazım Can Küre ve Meral Güre'yi gözaltına aldı. Yapılan aramada 41 gram 'Bonzai' adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan Fatih Albayrak ve Kazım Can Küre suçlamaları kabul etmedi. Meral Güre ise, içici olduğunu belirtti. Polisteki işlemleri tamamlanan üç şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. Meral Güre adliyeye götürülürken parmağını yüzüne götürüp poz vererek "Beni bir de böyle çekin" dedi. Olayla ilgili 4 kişinin daha arandığı belirtildi.
Samsun'da polisin 6 ay önce başlattığı soruşturma kapsamında daha önce de 3 kişinin yakalanıp tutuklandığı ve 3 kilo 600 gram esrar, 602 Ecstasy hap ve 175 gram Bonzai ele geçirildiği hatırlatıldı