OSMANİYE'de uyuşturucu satıcılarına yönelik narkotik timleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 4'ü kadın, 5 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bakacak kimsesi olmayan 3 çocuk da tutuklanan anneleriyle birlikte cezaevine girdi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerince 12 Aralık'ta 5 adrese yapılan operasyonda, sokakta uyuşturucu sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan E.G (29), A.G. (16), G.G.(42), N.G. (31), H.H. (25) ve S.K. (19) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.H. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 4'ü kadın, 5 kişi mahkeme tarafından tutuklandı.
KÜÇÜK YAŞTA CEZAEVİYLE TANIŞTILAR
Osmaniye C Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulan şüphelilerden 2'si cezaevine girerken yanlarında çocuklarını da götürdü. Dışarıda bakacak kimse olmadığı için E.G.'nin kızları 2 yaşındaki Y.G. ile 3 yaşındaki H.G. ve N.G.'nin oğlu 2 yaşındaki F.G. anneleriyle birlikte cezaevine konuldu. Cezaevine giren şüphelilerden A.G.'nin de 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.