MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), () - BURSA’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde polislerden kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak polis memuru 44 yaşındaki Davut Öz'e çarptı. Yaralanan Öz hastaneye kaldırılırken, otomobilde 200 paket bonzai sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca ve kılıç ele geçirildi.
Bursa’da, bir otomobilde uyuşturucu taşındığı ihbarı alan ekipler, Bursa- İzmir karayolu üzerinde Mustafakemalpaşa İlçesi girişinde 2 kontrol noktası oluşturdu. Okan Y. yönetimindeki 10 V 7558 plakalı otomobil, ilk kontrol noktasına takılmadan hızla geçti. İkinci noktada yola atılan kapanın lastiklerini patlattığı otomobil kontrolden çıkarak polis memuru 44 yaşındaki Davut Öz'e çarptı. Yaralanan Öz için meslektaşları hemen ambulans çağırdı.
Kazanın ardından otomobilde bulunan Okan Y. İle birlikte Fırat K (23). ve Halil İbrahim K. (22) ise araçtan inerek kaçtı. Polis ekipleri, yakındaki  Tatkavaklı Beldesi'nde yaptıkları aramalarda Fırat K. İle Halil İbrahim K.’yi yakaladı, sürücü Okan Y. ise bulunamadı.
Otomobilde yapılan aramalarda 200 paket bonzai, 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve bir de kılıç bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan polis memuru Davut Öz'ün durumunun iyi olduğu bildirilirken, kaçan Okan Y. her yerde aranıyor.

MD(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)