GAZİANTEP'te, polisler tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan ve çalıntı olduğu tespit edilen motosikletteki 2 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgulamasında 10 farklı motosiklet hırsızlığı olayından arandıkları ve motosikletleri uyuşturucu temin etmek için çaldıkları belirtildi.
Hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yunus polisleri, geçen cumartesi Özdemir Caddesi'nde plakasız bir motosikleti şüphe üzerine durdurmak istedi. Ekiplerin ihtarına uymayarak kaçan motosiklet, kovalamaca sonucu polisler tarafından durduruldu. Yapılan incelemede motosikletin çalıntı olduğunu saptayan polisler, motosikletteki Metin A. ile Mehmet Faruk Y.'yi gözaltına aldı.
"UYUŞTURUCU İÇİN MOTOSİKLET ÇALDIK"
Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen 2 şüphelinin yapılan incelemesinde kent merkezindeki 10 farklı motosiklet hırsızlığının şüphelisi olarak arandığı belirlendi. 2 şüpheli, sorgularında motosikletleri uyuşturucu madde almak için çaldıklarını itiraf etti. İtirafın üzerine çalışma başlatan polisler, çalınan 10 motosikleti de ele geçirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, 'motosiklet hırsızlığı' suçundan adliyeye sevk edildi.