GÖZYAŞLARIYA SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI
İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, yumruk atıp, üzerine düştüğü kapının kırılan camının boynuna saplanması sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Küçük Harun Özalp, Tire İlçesi’nde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tarih Bölümü 1. sınıf öğrencisi Küçük Harun Özalp’in İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazesi, bugün ikindide memleketleri olan Tire İlçesi'ne götürüldü. Buradaki Yenicehisar Hamza Ağa Camisi’nde Özalp için cenaze töreni düzenlendi. Törene, Özalp’in iki ağabeyi ile kız kardeşi ve yakınlarını yanı sıra AK Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, MHP Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel, AK Parti Tire Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çeltikcoğlu, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanı Burak Şenol ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazede Özalp’in ağabeylerinin tabutunun başından ayrılmamaları cenazeye katılanların yüreklerini dağladı. Ayakta duramayacak kadar bitkin olan acılı anne Gülseren Özalp ise caminin dışında otomobilde bekledi. İkindide kılınan namazın ardından Özalp’in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, ilçe mezarlığına götürülerek, gözyaşları içinde toprağa verildi.
Kamuran KIZILBOĞA/TİRE (İzmir), ()