AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Süleyman Hakan Armut, evinde bornoz kuşağıyla kapı koluna asılmış halde, ölü bulundu.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1’inci Sınıf öğrencisi Süleyman Hakan Armut, kaldığı İstasyon Bulvarı, Ecem Apartmanı’nın üçüncü katındaki öğrenci evinde arkadaşları 22 yaşındaki İsmail Baturay Dere ve  aynı yaştaki Abdullah Ayberk Ergök ile bugün saat 02.00’ye kadar sohbet edip, odasına çekildi.
Dört saat sonra Mersin’deki bir arkadaşına “İntihar ediyorum” yazılı mesaj attı. Uyandığında mesajı farkeden arkadaşı, Armut’a telefon etti. Ancak, cevap alamayınca Armut’un ev arkadaşı Ergök’ü arayıp, durumu bildirdi. Bunun üzerine Ergök, Arkut’un kaldığı odanın kapısını çaldı ancak açan olmayınca, balkona geçip pencereden içeri baktığında kapıya asılı cesediyle karşılaşıp, polisi ve 112 Acil Servisi aradı.
6 SAYFALIK VEDA NOTU
Polis ve savcının yaptığı incelemede, Armut’un odasında bulunan bloknotta arkadaşlarına veda olarak yazdığı 6 sayfalık bir not bulundu. Armut’un neden intihar ettiği konusunda açıklama yapılmazken, kendisini kapı koluna asarak intiharı ise şüpheli bulundu.
İntiharla ilgili soruşturma sürerken, ailesi Mersin’de bulunan Armut’un cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Acı haberi alarak eve gelen okul arkadaşları Armut’un cesedi evden çıkartılırken, gözyaşlarını tutamadı.

MG(İÖ/AAA)(FOTOĞRAFLI)