ELAZIĞ Fırat Üniversitesi'nde kantin işleten İlhami Çiçek'in sosyal paylaşım sitesi üzerinden tartıştığı Önder Şahin ile üniversite içerisinde  yaptığı ve biri polis 7 kişinin yaralandığı tabancalı bıçakla kavgayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Fırat Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun kantinini işleten İlhami Çiçek, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden bilinmeyen nedenle Önder Şahin ile tartıştı. İddiaya göre tartışmanın ardından Şahin, yanına bazı kişileri de olarak Meslek Yüksekokulu'na geldi. Burada iki grup arasında süren tartışma kısa sürede tabanca ve bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Sayan, bir öğrenci ile birlikte 7 kişi yaralandı. Yaralanan polis memuru Ali Sayan'ın Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekoku'nun 2'inci sınıf öğrencisi olduğu belirtildi.
SİLAHLI KİŞİLERİN OKULA GİRMESİNE TEPKİ
Silahlı çatışmada yaralanan Önder Şahin, Dursun Özdemir, Osman Özgenç, Yunus Aydoğdu, Mehmet Zait Güzeli, İlhami Çiçek ve polis memuru Ali Sayan'ın hastanedeki tedavileri sürerken, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı geniş kapsamlı soruşturma başlattı. Polisin 1 kişiyi gözaltına aldığı olaylarla ilgili soruşturması da sürüyor. Silahlı kişilerin hiç bir kontrolden geçmeden üniversite kampusüne girmesi öğrencilerin tepkilerine neden oldu. Savcılık ve polis bu yönde de soruşturmasını sürdürüyor.