Uğur SAĞLAM- Bülent CİVANOĞLU/ BURSA,() - BURSA'da babası 39 yaşındaki Halil A. ile gittiği ormanlık alanda onunla tartışıp kaçan 16 yaşındaki B.A. her yerde aranırken 3 saat sonra evine döndü.
Olay dün akşam Uludağ eteklerinde meydana geldi. Merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde oturan ve oto kaportacılığı yapan Halil A., okula gitmeyen ve Kapalı Çarşı'daki işyerlerinde tezgahtar olarak çalışan kızı B.A., disiplinsiz davranışları nedeniyle üçüncü işyerinden de ayrılmasıyla sinirlendi. Halil A., dün akşam kızı B.A.'yı konuşmak için mahalleye 3 kilometre uzaklıktaki Uludağ eteklerinde ormanlık alana götürdü. Burada çıkan tartışmada babasının hakaret ettiği iddiasıyla B.A., ormanlık alana kaçtı ve izini kaybettirdi.
Kızını bulamayınca paniğe kapılan Halil A. polise başvurdu. Ormanlık alandaki arama başlatıldı. Tüm aramalara karşın ormanda bulunamayan B.A., 3 saat sonra perişan halde eve geldi. Patika yolda yürürken dengesini kaybedip düşünce, başında ve kollarından yaralandığını söyleyen B.A., ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Hastanede polise ifade veren B.A., "İşyerimden çıkartıldığım için babam çok sinirlendi. Beni Uludağ'ın eteklerindeki ormanlık alana getirip, hakaret etti. Ben de korkup kaçtım. Sonra kayboldum. Babamdan şikayetçi değilim" dedi.
Bu arada polis, 'Aile fertlerine kötü muamele yapmak' suçlamasıyla ifadesini aldığı Halil A. hakkında soruşturma başlattı.

US,BC(FK/AAA) (FOTOĞRAFLI)