Mehmet YİRUN/ ÇORLU(Tekirdağ),()–TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde biri akrabası olan yaşı küçük 3 kız çocuğunu elle taciz ettiği iddia edilen 56 yaşındaki S.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Cemaliye Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre S.T., akrabaları M.K.’nin evine gelerek burada 7 yaşındaki kızları N.K.’yi elle taciz etti. Bunun üzerine küçük kız yaşadıklarını akşam işten dönen babasına anlattı. Baba M.K. bunun üzerine, kızını alarak polise şikayetçi oldu. Polis bir sitede işçi olarak çalışan S.T.’yi gözaltına aldı. Olayın duyulması üzerine 9 yaşındaki Ş.K. ve İ.T. de S.T.’nin kendilerini elle taciz ettiğini öne sürerek şikayette bulundu.
SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen S.T.’nin, buradaki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Tacize uğrayan çocuklar N.K., Ş.K. ve İ.T. ise psikolog gözetiminde alınan ifadelerinde S.T.’nin kendilerini şeker vereceğini söyleyerek elle taciz ettiği iddiasında bulundu. S.T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece, ‘Çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.
Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

MY(LK/AAA) (FOTOĞRAFLI)