BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde 20 yaşındaki Mehmet Özkoç, dün gece tuvalet ihtiyacı için indiği dere kenarında dengesini kaybederek suya düştü. Akıntıya kapılan Özkoç'un ceseti bugün bulundu.
Olay dün gece İnegöl İlçesi'ndeki Bedre Deresi'nde meydana geldi. İddiaya göre 15 gün sonra Bilecik'in Söğüt İlçesi'ndeki Jandarma Ulaştırma Eğitim Taburu Komutanlığı'na vatani görevini yapmak üzere gidecek olan Mehmet Özkoç, arkadaşları Selman Ç. ve Oğuzalp Ç. ile birlikte Bedre Deresi'nin kenarında araç içerisinde alkol almaya başladı. Arkadaşlarıyla bir süre sohbet eden Mehmet Özkoç, tuvaletini yapmak için dere kenarına indi.
Bu sırada taşa takılarak dengesini kaybeden Özkoç, yağış nedeniyle su seviyesi yükselen dereye düştü. Talihsiz gencin suya düştüğünü gören arkadaşları yardıma koştu, ancak akıntıya kapılan Özkoç gözden kayboldu.
Bunun üzerine arkadaşları İnegöl Jandarma Komutanlığı'na giderek durumu bildirdi. Jandarma ekiplerinin İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte dere boyunca yaptığı aramalarda kayıp gence ulaşılamadı. Haber verilmesi üzerine Bursa'dan İnegöl'e gelen AFAD ekipleri, dereye girerek genci arama çalışmalarına başladı. Özkoç'un ceseti bugün öğle saatlerinde düştüğü yerin 2 kilometre uzağında bulundu.
Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. SA/(FK/AAA)(FOTOĞRAFLI)