ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, Osman Karataş yönetimindeki tur minibüsünün şerit ihlali yaptığı iddia edilen Zekeriya Kulaksız yönetimindeki kamyonetle çarpışması sonucu 2'si Alman turist, 3 kişi yaralandı.
Antalya Havalimanı'nda aldığı turistleri Manavgat'ın Gündoğdu Beldesi'ndeki otellerine götüren Osman Karataş yönetimindeki 07 D 4355 plakalı tur minibüsü, sabaha karşı Gündoğdu turizm yolunda karşı yönden gelen ve şerit ihlali yapan Zekeriya Kulaksız yönetimindeki 07 LN 286 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, minibüsteki Alman turistler Helmut Wenger, Hermann Dieter Balow ve kamyonet şoförü Zekeriya Kulaksız çeşitli yerlerinden yaralandı.
Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. İlk müdahalenin ardından Side Özel Anadolu Hastanesi'ne götürülen yaralılardan karaciğer ve dalağı patlayan Zekeriya Kulaksız ile kalça kırığı bulunan Helmut Wenger ameliyata alındı. Kaburgaları kırılan Hermann Dieter Balow ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Kazadan yara almadan kurtulan minibüs şoförü Osman Karataş ve diğer turistler de kontrol amaçlı hastaneye getirildi.