ADANA Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Adıyaman'da bağlı birlikleri denetledikten sonra şehitlerin mezarlarını ziyaret etti,  aileleriyle görüştü. Tuğgeneral Celepoğlu, 10 Kasım törenleri sırasında nöbet tutan askerlere ıslanmamaları için şemsiye tutan Mehmet Hüseyin ve Elif Yıldız kardeşlere de hediye verdi.
Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, kendisine bağlı birlikleri denetlemek üzere eşi Pınar Kadriye Celepoğlu ile birlikte Adıyaman’a geldi. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın tarafından karşılanan Tuğgeneral Celepoğlu, askeri birlikleri denetledi. Tuğgeneral Celepoğlu, denetlemelerinin ardından Albay Yalçın ve eşi Pınar Kadriye Celepoğlu ile birlikte 1991 yılında Hakkari'de şehit edilen jandarma er Abdurrahman Eraslan, 2005 yılında Diyarbakır'da şehit olan Jandarma er Doğan Yarlıgaş ve 2012 yılında Şırnak'ta şehit edilen Piyade er Serdar Küpeli'nin mezarlarını ziyaret edip, dua ettikten sonra aileleriyle görüşerek sorunlarını dinledi.
Tuğgeneral Celepoğlu, kentteki temasları kapsamında geçen 10 Kasım'da ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75'inci yıl dönümünde Adıyaman Valiliği önündeki anıtta nöbet tutan askerlere, yağmurdan ıslanmamaları için şemsiye tutan Mehmet Hüseyin ve Elif Yıldız kardeşleri de evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.