ADANA'da 'torbacı' olarak nitelendirilen uyuşturucu satıcısı iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Yoldan geçen 2 kişi tabanca kurşunlarıyla yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı, bir evde yapılan aramada 7 av tüfeği ele geçirildi.
Merkez Seyhan İlçesi Yenibey Mahallesi 81031 sokakta saat 11.45'de meydana gelen olayda, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan Fatih Turan, aynı bölgede torbacılık yapan grup ile karşılaştı. Tabancalarına davranan taraflar, birbirlerine ateş etmeye başladı. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi.
SERSERİ KURŞUNLA İKİ KİŞİ VURULDU
Çatışma anında yoldan geçen 13 yaşındaki Taner Altıkardeş'in karnına bir mermi isabet etti. Tabanca kurşununun isabet etmesi sonucu kimliği belirlenemeyen bir kişi daha yaralandı. Olayın olduğu sokağa giren polisler ve 112 Acil Servis ekibi de iki ateş arasında kaldı. Bölgeye takviye kuvvet istendi.
KAMERALARLA KORUNAN EV
Bölgeye çok sayıda polis ekibinin yanı sıra Özel Harekat Timi de sevk edildi. Şüpheli Fatih Turan'ın bir eve girip, saklandığı bilgisi üzerine buraya polisler burayı kuşattı. Dört bir yanı güvenlik kameralarıyla donatılan evde bulunanlar, polislere kapıyı açmadı. Bir süre sonra eve giren polisler, arama yaptı, ancak Fatih Turan bulunamadı. Evde 7 av tüfeği ele geçirildi.
Eminağa Caddesi'ni trafiğe kapatan polis ekipleri, bölgede yaptığı araştırmada olayla ilgisi olduğu iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. İzini kaybettiren Fatih Turan'ın yakalanması için geniş çaplı araştırma sürüyor.